dobálás, játék (szerűség)…

by

in

Tegnap délelőtt kimentem kedves diákjaimmal a szigetre frizbizni. Vicces volt. Ez már a második alkalom volt, s remélem lesz még folytatása a dolognak. Vannak köztük nagyon ügyesek. S talán majd egyszer belőlük is kerülnek ki olyanok, akik valamelyik csapatot erősítik, esetleg egy új csapat alapító tagjai lesznek.
Persze nem ez a fontos, a lényeg, hogy élvezték (én is), s szeretnek játszani. Nem is szamít semmi más. Ez nem az a sport, ahol életre halálra mennek a dolgok. Fair play , ennyi.
Nincs bíró, nincs veszekedés, szimulálás, csalás, csak játék van.

S mivel szeretnek játszani, ott a korong az osztálykiránduláson, az iskolában, s terjed ez a játék.


Comments

7 responses to “dobálás, játék (szerűség)…”

 1. kajszi&bori Avatar
  kajszi&bori

  Szerintünk is tök jó!Mi is gondolunk a folytatásra

 2. Áhh… én a mostaniról lemaradtam, a múltkorin meg még nem voltunk azért a helyzet magaslatán… De valóban Kajszival azon mesterkedünk,h leygen edzés, meg állandó csapat. És tényleg a legjobb az hogy már mindenhol csináljuk… még a suliban is… olykor 2vel, ami nem volt túl jó ötlet…(orr)

 3. kajszi Avatar
  kajszi

  Háááát, kedves Kim,
  most sem voltunk a helyzet magaslatán, szerintem. De igazából az volt a gáz, hogy kevesen voltunk. (6an mindössze. Az még édeskevés egy csapathoz… 😉 )Viszont a hangulat a csekély létszám ellenére is tök jó volt! 🙂
  Ugye, megyünk még máskor is?!

 4. en szivesen megyek maskor is. A csapat alakulasnak meg csak orulnek!!! 🙂

 5. A lényeg, h nagggyon jól érezzük magunkat, és mindemellett levegőn vagyunk, meg azért a frizbee tudásunk is fejlődget… Nem vagyok én se a helyzet magaslatán, de télleg annyi a lényeg,h legalább foglalkozunk vele… Annyira nem kell véresen komolyan venni… 🙂

 6. kajszi Avatar
  kajszi

  véresen?!
  Úgy remélem, többször már nem. 🙂
  Még1szer bocs’ az orrocskád miatt. :$

 7. nem úgy értettem…
  MÁrmint ez nem célzás volt…
  tök hülye vok… sorry
  én kérek bocs