első nap a suliban

by

in

Jójó, én is tudom, hogy nem az első, de mégis ez volt az első tényleg rendes, tanítós napom. Fél nyolcra bemenni… brrr. Borzasztó. Hatkor keltem, végigmentem az utcán, s nem értettem, hogy mi a fenét keresek én itt ilyenkor. Zsófi édesen aludt még otthon, amikor eljöttem.

Beérkezve a suliba, terem keresés, majd az első óra. A kilencedikesekkel volt a hajnali szeánsz. Ezek most kezdik még csak a kéttannyelvűt, így egyelőre még főleg magyarul folyik a tanítás, s történt ez ma is. Következő órám infó volt, ez kb nem szólt semmiről, mert a gépeket nem lehetett használni. Beszélgettünk, elvoltunk.
Ezután egy Szigetis kilencedikes bandát tanítottam. Ezek a fiúk (merthogy ebben a szakközépben azért ők vannak többségben) nagyon szépen és rendesen dolgoztak. Jó kis óra kerekedett a végére.
Az utolsó óra pedig gyorsan eltelt. Ezután gondoltam, hogy hurrá vége, mehetek haza…azonban eszembe jutott, hogy mégse.
Irány a Deák tér! Ezerrel átmentem, egy gépet újra telepítettem, s belevágtunk a MySQL-lel való ismerkedésbe.

Ezután go home, majd hatra vissza szülőire.
Ennyi, most pedig megyek aludni, s megpróbálom feldolgozni ezt a korán kelés dolgot.


Comments

One response to “első nap a suliban”

  1. bori&kajszi Avatar
    bori&kajszi

    Bizony, tudjuk, hogy ők nagyon szépen és rendesen dolgoznak, és egész órán csödben, tisztelettel figyelnek a matekatika és az informatika szépségeire. Majd mi is megpróbálunk nagyon szépen és rendesen dolgozni… és akkor majd nem “hurrá vége, mehetek haza” hanem, “hurrá vége, mehetek a Deák térre, a 10. b HALADÓ;-) számtechcsoportjához:-D:-D”