első nap a suliban

Jójó, én is tudom, hogy nem az első, de mégis ez volt az első tényleg rendes, tanítós napom. Fél nyolcra bemenni… brrr. Borzasztó. Hatkor keltem, végigmentem az utcán, s nem értettem, hogy mi a fenét keresek én itt ilyenkor. Zsófi édesen aludt még otthon, amikor eljöttem.

Beérkezve a suliba, terem keresés, majd az első óra. A kilencedikesekkel volt a hajnali szeánsz. Ezek most kezdik még csak a kéttannyelvűt, így egyelőre még főleg magyarul folyik a tanítás, s történt ez ma is. Következő órám infó volt, ez kb nem szólt semmiről, mert a gépeket nem lehetett használni. Beszélgettünk, elvoltunk.
Ezután egy Szigetis kilencedikes bandát tanítottam. Ezek a fiúk (merthogy ebben a szakközépben azért ők vannak többségben) nagyon szépen és rendesen dolgoztak. Jó kis óra kerekedett a végére.
Az utolsó óra pedig gyorsan eltelt. Ezután gondoltam, hogy hurrá vége, mehetek haza…azonban eszembe jutott, hogy mégse.
Irány a Deák tér! Ezerrel átmentem, egy gépet újra telepítettem, s belevágtunk a MySQL-lel való ismerkedésbe.

Ezután go home, majd hatra vissza szülőire.
Ennyi, most pedig megyek aludni, s megpróbálom feldolgozni ezt a korán kelés dolgot.

Published by kobak

apa, tanár, geek

One reply on “első nap a suliban”

  1. Bizony, tudjuk, hogy ők nagyon szépen és rendesen dolgoznak, és egész órán csödben, tisztelettel figyelnek a matekatika és az informatika szépségeire. Majd mi is megpróbálunk nagyon szépen és rendesen dolgozni… és akkor majd nem “hurrá vége, mehetek haza” hanem, “hurrá vége, mehetek a Deák térre, a 10. b HALADÓ;-) számtechcsoportjához:-D:-D”

Comments are closed.