hajnal, infó érettségi

by

in

brrr. Ma, számításaim szerint 2005-ben először keltem (munka/iskola miatt) 7 óra előtt. Ezt a borzasztó traumát még nem tudom, hogy fogom feldolgozni. 😀

Akkor most a lényeg: Míg én itt lenn a gépteremben ülök, csinálom a dolgaimat, addig a 3 érettségizőnk fenn dolgozik. Remélem nem lesz semmi gond a gépeikkel, s nem kell felmennem. Na, nem azért, mert nem akarnék segíteni Nekik, ha elszáll a munkájuk, hanem mert így akkor az egész sokkal tisztább, egyszerűbb, jobb!

Mindegyik ,,gyerkőc” dolgozik egy gépen ( a gépterem 3 sarkában). Azon kizárólag saját home-jához fér hozzá. Nincs is más aktív account, csak a vizsga, amivel dolgoznak. Mindegyik gép egy cross kábellel összekötve a szomszéd géppel, s oda tudnak menteni. A szomszéd gépeken természetesen ugyanaz a rendszer, ugyanazok a felhasználói jogosultságok. Így, ha lehalna esetleg a gép, amin dolgozik, akkor a másikon folytathatja (elvileg) adatvesztés nélkül. Szóval online csalás kizárva, az fizikailag kivédve. 🙂 A beszélgetős, hagyományos puskázást pedig a felügyelő tanár majd lekezeli.

Remélem nem lesz semmi gáz, s mindenki jó (jeles) érettségit ír.

infó:

  • OM érettségik