indiana jones is back

by

in

Nos, láttuk az új Indiana Jones filmet. Időközben kiderült, hogy Zsófi nem látta a többit, így Neki még jobban is tetszett, mint nekem. Azonban ne rohanjunk ennyire előre!

A film vicces, Harrison Ford hihetetlen jó benne. Nem nagyon mondaná meg senik, hogy nem tegnap múlt el 60 éves. Másik nagy élmény Cate Blanchett volt, aki az orosz akcentust olyan meggyőzően öltötte magára, hogy Putyin simán titkárnőjévé fogadhatná. Igen, a filmet eredetiben láttuk (úgy szeretjük).

Spoiler (vigyázat, itt most olyan dolgok derülnek ki, amik elvehetik Ön és kedves családja örömét a film egyes részeinek önállóan való felfedezésében) :

Namost, nem tetszett ez az ufós szál. Minek?! Még Indy is megmondta, hogy nem hisz benne, aztán meg a végén ott volt?! Szóval nem hiszem el, hogy ne lehetett volna kihúzni ennélkül. Ráadásul úgy volt ugyebár, hogy nem lesz CGI, namost amikor az ufók elszállnak, akkor azért kaptak lehetőséget kibontakozni a kockák a stúdióban. 🙂

A Jones család egymásra találása jó ötlet volt, s a gyermek akár később még tovább is viheti a boltot, ha Ford nyugdíjba megy. 🙂

Nálam 6/10, de must see az elődök miatt!