iTouch.hu – 2008-2013

Az iTouch.hu 2008-ban indult, ez majdnem 5 éve volt. Akkor még lelkes iPod Touch használó voltam, s emiatt kerültek ilyen jellegű írások ide is, meg aztán természetesen odaátra is.

Sokáig vitte az oldalt Thingol, bekapcsolódott rengeteg új ember, ki is estek belőle jópáran, volt tervben új design, aztán végül lett egy új fellángolás, de be kellett látni, hogy ez így nem működik tovább. Egy blog akkor él, ha kerül fel tartalom.

Végül 2013 januárjában átmenetileg bezártam a kaput. Gondoltam rá, hogy a domaint visszaállítom eredeti formájában, s RSS aggregátor, kvázi iOS planetként funkcionálhatna tovább. Még nem tettem meg időhiány, illetve a meglepő módon mind a mai napig érkező látogatók miatt. A január óta vegetáló oldal esetében igen izgalmas. 🙂

A múltkor bedobott iskolaink.hu domainek kapcsán arra gondoltam, itt is felteszem a kérdést, hogy lát-e benne bárki fantáziát. Ott elindult egy jó kis brainstorming, s jó irányba mennek a dolgok.

Biztosan el lehetne adni. Gondolom kapnék érte pár ezer forintot, de akkor inkább már bedobom a közösbe, s csináljunk rá valami jó dolgot. Ti mit gondoltok?