reklám

A jobb oldalon szeptember 10-ig két kattintható dolog jelent meg. Az egyik link a nyerjek iPhone-t? címen fut. A köpönyeg időjárás portál próbál átcsábítani az időképtől. Mindenesetre most egy hétig próbaképpen kattintok hozzájuk. Ha Ti is naponta egyser átkattintotok, akkor sok-sok ponthoz segítetek, s én nyerem az iPhone 4-et. Ha tényleg így lenne, nagyon meglepődöm majd, de mindenről beszámolok! 🙂

Másik a Sony reklámja. Nagyon kedvesek, megkerestek és megkértek, hogy tegyem ki. Cserébe jövő héten átvehetek egy MediaMarkt utalványt. Ahogy néztem szép laptopokat ajánlanak, s már office 2010-et adnak hozzá Windows 7-tel.

Published by kobak

apa, tanár, geek

4 replies on “reklám”

  1. Hát, rajtam nem fog múlni 😉

    (Csak csendben jelzem, a magyar Office 2010, amit hirdetnek, nincs rajta – kupont kapsz, és a megjelenéskor tudod átvenni azzal. Nem mintha nagyon számítana, csak mondom.)

  2. Hat, ezen ne muljon… Ugyis olyan idonk lesz, hogy erdemes napi szinten nezni, hat majd toled nezek at a koponyegre.

  3. Köszönöm. Bár nem hinném, hogy esélyem lenne a dologra. Viszont egész szimpatikus lett a köpönyeg, most hogy néha átkattintok. 🙂

  4. Szeptember 10-én eltűnt a Sony reklámja, s a Köpönyeg játékának is vége. Minden meglepetés nélkül nem én nyertem azt. 🙂 Ennek ellenére köszönöm a támogatást.

Comments are closed.