reklám

by

in

A jobb oldalon szeptember 10-ig két kattintható dolog jelent meg. Az egyik link a nyerjek iPhone-t? címen fut. A köpönyeg időjárás portál próbál átcsábítani az időképtől. Mindenesetre most egy hétig próbaképpen kattintok hozzájuk. Ha Ti is naponta egyser átkattintotok, akkor sok-sok ponthoz segítetek, s én nyerem az iPhone 4-et. Ha tényleg így lenne, nagyon meglepődöm majd, de mindenről beszámolok! 🙂

Másik a Sony reklámja. Nagyon kedvesek, megkerestek és megkértek, hogy tegyem ki. Cserébe jövő héten átvehetek egy MediaMarkt utalványt. Ahogy néztem szép laptopokat ajánlanak, s már office 2010-et adnak hozzá Windows 7-tel.


Comments

4 responses to “reklám”

  1. Hát, rajtam nem fog múlni 😉

    (Csak csendben jelzem, a magyar Office 2010, amit hirdetnek, nincs rajta – kupont kapsz, és a megjelenéskor tudod átvenni azzal. Nem mintha nagyon számítana, csak mondom.)

  2. hron84 Avatar
    hron84

    Hat, ezen ne muljon… Ugyis olyan idonk lesz, hogy erdemes napi szinten nezni, hat majd toled nezek at a koponyegre.

  3. Köszönöm. Bár nem hinném, hogy esélyem lenne a dologra. Viszont egész szimpatikus lett a köpönyeg, most hogy néha átkattintok. 🙂

  4. Szeptember 10-én eltűnt a Sony reklámja, s a Köpönyeg játékának is vége. Minden meglepetés nélkül nem én nyertem azt. 🙂 Ennek ellenére köszönöm a támogatást.