t3 -> ipod

És amit nem hittem el, az is bekövetkezett. Palmot elvitték tegnap, iPod-ot megvettem ma. Jippi!! 🙂

Most már csak valami jó sync progi kell! Van ötlet? (Ja, természetesen linuxos…)

Eddig nekem a gtkpod az, ami legjobban tetszik. Azzal hergelem most éppen rá a zenéimet a kis csoda masinára. Aztán jönnek a contactok, meg a naptár. (és végül a képek)

Iratkozz fel, hogy elsőnek értesülj új bejegyzésekről:

6 responses to “t3 -> ipod”

1. oxigen Avatar

Adj az iPododnak egy puszit a nevemben (is).

2. kobak Avatar

🙂 OK. Ha átjöttél volna, megtehetted volna Te Magad is.

3. kajszi Avatar
    kajszi

Milyen színű? Ez fontos kérdés, statisztikai szempontból. [eddig a szürke vezet.]

4. kobak Avatar

🙂 Feher.

5. OldMan Avatar

És melyik? nano? vagy az uj generácios.. videolejátszos? vagy régebbi?.. egyébként a gtk-pod-nál nincs jobb egyelöre sajnos 🙁 ha érdekelnek a podcastok akkor meg az ippoder nevü progit keresd….

6. kobak Avatar

G4 aka iPod photo, 30GB. Ezt a palm + egy regi vakum arabol 1-1ben megkaptam, igy nem nagyon gondolkodtam tovabb. Gari, osszes tartozek, stb.

ipoddert hasznalom mar egy ideje. Altalaban a kloncica podcastjait szedem le. Tudsz (meg) valami jo podcast helyet??

To respond on your own website, enter the URL of your response which should contain a link to this post’s permalink URL. Your response will then appear (possibly after moderation) on this page. Want to update or remove your response? Update or delete your post and re-enter your post’s URL again. (Find out more about Webmentions.)