a jobb oldali bigyulákról

by

in

A blog sidebarja jobb oldalon mai nappal kibővült a bigyula szekcióval. Ezek mindenféle blogon kívüli szolgáltatások, amiken a tartalmat nem én hoztam létre (a flickr, illetve a del.icio.us blokkban levő tartalmak tőlem származnak, ezért nem bigyulák).

Vegyük, akkor szépen sorra a bigyulákat!

Első a google friends nevű új szogáltatásának a doboza. Akinek van gmail azonosítója, az itt csatlakozhat, s jeleheti, hogy ő is olvassa ezt a blogot. Ezzel örömet szerez, s motiválja a blog többi olvasóját is, hogy csatlakozzon, s így a végén egy világméretű hálózatot hozunk létre. 🙂 Najó, bevallom, még nem tudom mire lesz jó, de tényleg jó látni, hogy milyen sok olvasója van a blognak.

Aki rendelkezik facebook azonosítóval, ott már egy ideje létezik a blog számára kialakított Blog Network. Ide a csatlakozz feliratra való kattintással lehet bekerülni.

Az utána levő két gombocska nem szociális háló építéséről szól. Az első:

azon blogok gyűjtőtégelye, ahol nincsenek hirdetések. Ez a blog is ilyen. Régebben gondolkoztam, sőt próbálkoztam is hirdetések kipakolásával, de bebizonyosodott, hogy nincs sok értelmük. Ez a blog nem a pénzkeresésről szól, s ezt hivatott rögtön megcáfolni az alatta levő abaqoos gombocska, ha valaki mégis sok pénzt szeretne adományozni, akkor azon keresztül akár rögtön meg is teheti:

És itt jegyezném meg, hogy legnagyobb megdöbbenésemre többektől kaptam már apró adományokat, s ezekért újra köszönetet szeretnék itt mondani.