új opera – gyors

Mióta John Hicks az opera csapatában, azóta várom az új opera megjelenését. Előtte soha nem szerettem a böngészőt, illetve ez nem igaz, leginkább abszolut negligáltam. Nem éreztem, hogy közelébe érhet valaha is a firefoxnak (amikor még linuxot használtam alapértelmezett desktop oprendszernek), aztán osx-en meg még a firefoxnál is “rendszeridegenebbnek” éreztem. Aztén lett safari, s egy ideig nem nézegettem új böngésző után. Szinte meg is feledkeztem az opera létezéséről. Hiba volt. :-)

opera.png

Nos, miután leszedtem az 10.0 alphát, s elindítottam megdöbbentem a sebességen. Ez a bejegyzés is az első megdöbbenés szüleménye. Az osx feelinghez továbbra is picit idegen, de azt hiszem jó eséllyel indul, hogy lecseréljem holnap a firefox 3-mat az iskolai windows desktopomon. :-)

Published by kobak

Koren Balázs, apa, tanár, geek. Ebben a sorrendben. Többnyire. A blogon többnyire ezekről a kalandjairól ír. Apaként, tanárként hogy lehet zöld ágra vergődni az oktatásban a digitális eszközökkel. Máskor pedig utazásról, sportokról, vagy egyéb őrült hobbijáról írogat.