akismet downtime

by

in

Ma mindannyiunk spamszűrője, az akismet nem működött egy darabig. Ennek következtében elképzelhető, hogy átcsúszott pár reklám komment. De nem ott, ahol ilyen bonyolult összeadásokat kell elvégezni, mint nálam (tudom, tudom, meg kell nyomni a változtat-ot, s csak utána tudtok kommentelni…majd megpróbálom orvosolni a dolgot).


Comments

4 responses to “akismet downtime”

  1. Most megint működik, cserébe annyira kis gyanakvó, hogy engem is kiszűr a saját blogomon. És mivel ingyen cucc még csak nem is sírhatok miatta.

  2. Volt errol szo mar valakinel. Nalam is spamnek voltal jelolve. 🙁 Sokat kell kommentarokat irnod, s mindig ham-nek jelolnod Magad, vagy megkerni masokat, hogy fogadjak a kommentjeidet (ahol van akismet).

    Ezutan el fog fogadni majd.
    Ezekert nem bizok meg en szazra a spamszurokben. Gondolkoztam, hogy ki is kapcsolom az akismetet (az osszeadas ota mar egy spam nem jott at. Az akismet azonban szamolja a sikertelenul elkuldotteket is), de olyan szep nagy szamokat mutat mar a szamlalom a lap aljan, hogy fajna a szivem erte. 😉

  3. Itt a link: http://www.maxpower.ca/teaching-akismet-part-1-i-am-good/2006/04/11/

    Nem Te vagy az elso a problemaval sajnos. 🙁

  4. Ahá. Azért azt jó tudni, hogy naivitás volt első körben írni akismetéknek, hogy tulajdonképpen miben is gyökeredzik a probléma. Próbálkozok lelkesen. (Például most is.)