aksi csere program

Most jutott eszembe, hogy ellenőrzöm az újdonsült powerbookom aksiját, s látom, hogy rajta van a listán, hogy cserélik az aksit. Nyomtam is az ellenőrzést, s tényleg.

A gond az, hogy a gép Amerkiából jött, így nem tudom hogy lehet ezt megoldani. Ötlet?

Published by kobak

apa, tanár, geek

8 replies on “aksi csere program”

 1. Kérdezd meg valamelyik apple üzletben Magyarországon, világraszoló garancia van, úgyhogy szerintem kell adniuk egyet.

 2. marton:
  A hordozható gépekre világgarancia van. Kínos lenne, ha egy elromlott laptoppal nem tudnál mit kezdeni külföldön.

  kobak:
  Kezdésnek kérdezd meg valamelyik kereskedőt. Múltkor feltettem egy körkérdést nekik lokalizáció ügyben, majdnem mindenki válaszolt. Csak nem hajtanak el ezzel se.

 3. nekem uez dell geppel, kanadaval
  kigyullados aksi
  kitoltottem a honlapjukon az igenylest, azota se tortent semmi
  most mar lepek vmit, sztem felhivom a magyar dell-kepviseletet, vagy minek hivjak

 4. anna: humansoftot kell hívni dell ügyben

  ádám: a worldwide garanciákba érdemes beleolvasni, mert a worldwide-ba pl. nem mindig tartozik bele kis országunk, meg egyéb helyek…

 5. k:
  Ebben az esetben optimistán állok a garanciához, az ITM CE Kft. az Apple.com-on is felsoroltatott. Kicsi, feudális jellegű, de már majdnem olyan, mint a nagy Apple.

  Az aksicseréről szóló magyar lap viszont kiábrándítóan azt írja:

  Ha Ön nem Magyarországon vásárolta a számítógépet, akkor használja a csereprogramhoz tartozó űrlapot az Apple központi webhelyén.

  Egy levelet mindenképp megér.

 6. mi az eszterét bevittuk macbolt-ba, szo nelkul kicsereltek. nem toluk vettuk, igaz az o egyik viszonteladojuktol. de nem kerdeztek semmit, meg sem neztek sorozatszamot, csak emilban elkuldtuk,es mar csereltek is.

Comments are closed.