Arsene Lupin

by

in

Újabb film élmény.
A film, kicsit lassan, de egész izgalmasan indul. Szépen felpereg a közepére. Azonban ekkor kezd számomra érthetetlen módon összekuszálódni. (aki még nem látta, s izgulni akar, az ne olvassa tovább!)

Miért kerül elő a nő a hajóról a végén? A rendező/forgatókönyv író vicces akart lenni, vagy esetleg valami fontosabb szerepe volt neki, csak nekem nem jött át? Mi értelme volt belekavarni a filmbe Ferenc Ferdinándot? OK, minden filmben kellemes élmény a magyar vonatkozás, meg felkapja rá az ember a fejét, nade itt inkább a “hogy kerül a csizma az asztalra” kérdés merült fel bennem.

Persze lehet vitatkozni a film kapcsán, s ha valaki megmagyarázza az említett jeleneteket, akkor azt meg is köszönöm Neki rögtön.
Nem tudom, hogy szerepet játszik-e értetlenségemben, hogy nem olvastam Arsene Lupin regényeket azelőtt…sajnos a film nem is késztetett erre, amit szintén nem a film pozitívumaként kell elkönyvelnem.

Nos, akkor a szokásos összegzés következik, azzal a különbséggel, hogy a filmre adott 5 pont a fenti “zagyvaságok” miatt is van, ha ezeket valaki tisztázza, akkor másfél pontot jóváírok a filmnek a saját kis skálámon (, nem mintha ez bárkit is érdekelne :-)).

infók:
5/10


Comments

5 responses to “Arsene Lupin”

 1. oxigen Avatar
  oxigen

  A Rambó remélem teljes egészében lejött neked 😉

 2. kobak Avatar
  kobak

  Miért, Neked nem? :-))

 3. oxigen Avatar
  oxigen

  Gyerekkori traumám, hogy nem értem azt a filmet 😉

  Pedig az oviban el is játszottuk 😀

 4. Mert ezt is tul koran kezdted, mint oly sok minden mast! 😉

  Majd elmagyarazom egyszer!

 5. oxigen Avatar
  oxigen

  jó, ezt most pozitívan fogom fel 😉