Bayer fotópályázat

by

in

A fotolog.hu fotóblogomra érkezett az alábbi komment:


Bayer Klímavédelmi Fotópályázat 2010

Pályázz és mutasd meg, Te hogy látod a körülöttünk lévő világot!

Pályázati témakörök:
Lenyomat az élővilágon

Színpompás természet

Fődíj: Professzionális kategóriákban pénzjutalom, amatőr és junior (12-18 év közötti) kategóriákban a fotózáshoz kapcsolódó értékes tárgyi nyeremények

Beküldési határidő: 2010.04.08.- 05.31

Regisztráció és pályázatok beadása:
http://www.bayerfotopalyazat.hu

A kövektező levél pedig a kontakt fül segedelmével, jutott el hozzám:


Tisztelt Szerkesztőség!

Egy fotópályázatra szeretném felhívni figyelmüket, melyet a Bayer Hungária Kft. hirdetett meg "Mutasd meg a természet arcait!" címmel. Több témakörben és kategóriában is lehet indulni. A professzionális kategóriában indulók pénznyereményt, az amatőr és junior kategória nyertesei pedig tárgynyereményt kapnak.
További információt a www.bayerfotopalyazat.hu oldalon találnak, illetve kolléganőm, Lőrincz Nóra tud Önöknek anyagot küldeni, Őt a lorincz@trafficbtl.hu email címen érik utol.
Arra szeretnénk Önöket kérni, hogy ha van rá lehetőség jelenítsék meg eme pályázatot oldalukon.
Válaszukat előre köszönöm!

Üdvözlettel:

Kelemen Réka
asszisztens

A pályázatra egyébként tavaly is sok szép képet küldtek be, s a nyeremények is biztatóak. Így buzdítok mindenkit a részvételre. Tervezek én is nevezni majd a közeljövőben.

Ami érdekes, hogy a fotópályázat meghirdetésére a szervezől nem (csak?) a fizetett hirdetések útját választják, hanem megkeresnek bloggereket, s az Ő segítségükkel is népszerűsítik a kezdeményezést. Ez mindenképpen értékelendő. Mindig örülök, amikor felismerik a blogok efajta értékét is.