Tappancs nyári táborok – idén is

by

in

Idén nyáron is csinálunk táborokat, itt az idei ajánló:

Tappancs-táborok – valahol a föld fölött és az ég alatt

Vannak dolgok, amik tudat alatt hozzánk nőttek: a mobilunk, az internet, a televízió – sokan el se tudnák képzelni, hogy létezhet nap ezek nélkül. Vajon milyen az, ha kihúzom a csatlakozót és nem bámulok képernyőket, lekapcsolom a villanyt és hagyom, hogy az égitestek tegyék a dolgukat, eldugom a telefonom, hogy ne lehessek akármikor elérhető, hagyjam, hogy az emberek személyesen keressenek meg?

A Tappancs-táborokban rájössz, hogy vannak dolgok, amiket nem kell bepakolnod ahhoz, hogy nálad legyenek: az örömöd, a hited, Isten. Nálunk évek óta bevált módszer, hogy kizárjuk a lehető legtöbb civilizációs kelléket. Persze ez nem könnyű. A patak hivatalosan is hideg, az erdő és a mező tele rovarokkal, akiknek nemhogy táborozási, de letelepedési engedélyük van, a fák között éjjel biztos nem olyan neszek hallatszanak, mint egy internetes chat-ablak pittyenései, a Nap hol éget, hol elbújik, az eső bizony nedves, a sátrakban pedig – mi tagadás – nincs radiátor. Viszont vannak a fákon cikázó pelék, éjjeli és nappali madarak, friss levegő, amiből korlátozás nélkül fogyaszthat az ember, és azért egy ilyen környezetben eltölteni egy fordulatos akadályversenyt, erdei túrát vagy indiacca-meccset, bizony üdítő! Az eszedre, a szívedre és a vagányságodra egyaránt szükséged lesz tehát, és aki eljön, az garantáltan megtapasztalhat egy csodás heti, vagy tíz napnyi felejtehetlen együttlétet Istennel.

Gyere el, hogy csodás tájakat ismerj meg, felfedezd, milyen pompás dolog a mezítlábazás, megtanulj életbevágóan fontos dolgokat a természettel, az emberekkel és a hiteddel kapcsolatban. Adj egy esélyt annak, hogy ez a nyár ne csupán a hőség előli meneküléssel teljen, gyere el a Hozzád illő Tappancs-táborba, frissülj fel testileg-lelkileg-szellemileg, vegyél új erőt a feladataidhoz és álmaidhoz, járj két lábbal a földön, de lélekben azért egy lépéssel felette!

Táborainkban és évközi csoportjainkban is szeretettel várunk Téged.

További információ: www.kie.hu/tappancs

2010-es Tappancs táborok

Fiútábor (9-14 évesek): július 7-17. Vezető: Koren Balázs

Lánytábor (9-14 évesek): július 17-27. Vezető: Bökönyi-Benedek Csengele

Fiú kótatábor (15-18 évesek): július 29 – augusztus 8. Vezető: Zalán András

Lány kótatábor (15-18 évesek): augusztus 8 – 18. Vezető: Székely Ágota

Jelentkezés a táborokba!