clerks (shop stop) 2 (updated)

by

in

Tudom, hogy Cannes, meg Da Vinci kód folyik most mindenhonnan, de ne menjünk azért el szó nélkül egy nagy klasszikus második részének bemutatója mellett!

Jön a híres/hírhedt Clerks (Shop Stop) második része. Általában nem szeretem a második részeket, itt se hiszem, hogy szeretni fogom. Ennek ellenére valószínűleg megnézem majd.

Kevin Smith “művei” közül szerintem a Clerks (shop stop), Chasing Amy (Comic Strip, képtelen képregény) és a Dogma (Dogma) voltak a legjobbak. A Jersey Girl, Mallrats (Shop Show) és a Jay és Némabob felejthető alkotások.

Míg az előbbi háromnak van mondanivalója is, az utóbbiak ezzel nem annyira büszkélkedhetnek. Ennek ellenére kiváncsian várjuk az új darabot, ez vajh melyik hármasba fog tartozni. Addigis itt az előzetes:

update: Kevin Smith nem egy átlagos ember. A film honlapján elindított egy videó blogot. WordPress alapokon, podcast feeddel, mindennel, ami kell. Le a kalappal. Így kell egy filmet útjára indítani.


Comments

3 responses to “clerks (shop stop) 2 (updated)”

 1. B*, Scotty, ez jo hir, a leheto legjobb hir!
  (bocs, film idezgetos napom van)

 2. nekem az elödök tetszettek.. szoval pozitivan gondolok rá.. és probálom elfelejteni hogy a folytatások általában nem annyira jok.. egyébként mostanság jön majd az X-man 3 is!!.. én most arra várok leginkább

 3. zsuzsi Avatar
  zsuzsi

  Tokjo, tokjo! 🙂 mar varom..

  Egyebkent pedig: hetvegen Etyeki Pincefesztival !!!
  ezt uzenem mindenkinek, mert jo, mert bor es magyar! 😉