Denver Nuggets

Valamikor gimnáziumban még betéve tudtam az összes NBA játékos nevét, s minden meccset követtem. Gyüjtöttem a kosaras kártyákat (ebből már csak egy Reggie Miller kártya pihen még a polcomon), s mit nem adtam volna érte, ha egy meccset élőben nézhetek meg.

Akkor még nem tudtam, hogy kb 15 évre rá megadatik a lehetőség, hogy élőben jelen lehessek egy igazi NBA meccsen. A vicc a történetben, hogy mára már felsorolni se tudnám az összes csapat nevét. Viszont a meccs óta újra rajongó lettem. Vettem is leértékelve két darab Denver Nuggets pólót.

És követem a csapat működését már egy ideje. A Google Now mindig jelzi, ha meccs lesz, vagy volt. Régi kedvencem az Indiana Pacers, s a Denver Nuggets a két csapat, akik meccsei állandóan ki vannak jelezve.

A Denver stadionjában, a Pepsi Centerben játszott a Portland ellen. A stadion óriási, s nem tudom, hogy mennyire állandó vagy csak a hoop for troops esemény miatt, himnusszal indult a meccs.

A hangulat, s az egész meccs leírhatatlan. A hazaiak, simán hozták a meccset, bár Kenneth Faried, a csapat sztárja a meccs legelején lesérült.