DuckDuckMoose alkalmazások mostantól ingyen

Akinek vannak kis gyermekei, azok számára akár ismerősen is csenghet a DuckDuckMoose név. Egy olyan fejlesztőcsapatról van szó, akik kimondottan kis gyermekek számára készítenek alkalmazásokat.

Ezek az alkalmazások eddig pénzbe kerültek, és/vagy reklámokat tartalmaztak, így vagy ezért, vagy azért nem jutottak el annyi gyerekhez, amennyihez érdemes lett volna eljutniuk. Most azonban a DuckDuckMoose csapata csatlakozott a Khanacademy csapatához. A Khanacademy is megérne egy saját bejegyzést. Sal Khan TED előadása anno fontos mérföldkő volt az életemben a kütyük oktatásbeli használata felé vezető rögös úton.

Most pedig üljetek le a gyermekeitekkel játszani! (angol nyelvtudás egyelőre úgy tűnik szükséges lesz) Szóval menjetek ki a jó levegőre és élvezzétek ki, hogy bár itt a szeptember a sarkon, azért épp úgy tesz az időjárás, mintha nyár lenne. Majd, ha újra borús az idő, s kis gyermeketekkel játszanátok, vagy ők kuncsorognak a telefonotokért, tabletért, akkor tegyetek próbát az alábbi játékokkal.

iOS-re a játékokért erre kattintsatok!

Androidra kicsit kevesebb alkalmazás érhető el, azokért ide kattintsatok:

Wheels on the Bus
Wheels on the Bus
Price: Free
Itsy Bitsy Spider
Itsy Bitsy Spider
Price: Free
Duck Duck Moose Reading
Duck Duck Moose Reading
Wheels on the Bus
Wheels on the Bus
Price: Free

Iskolakezdéshez további appokért erre tessék.