egy rövid eseménytelen hétvége

by

in

A hétvégére nagy adag fordítás, érettségi pontok végleges összesítése, webes munkák az estiskola tökéletesítésére, s még ki tudja mi volt kitűzve. Ehhezképest péntek este a lomtalanítás (majdnem lett verekedős, rendőrös video is, de a nagy izgalomban elfelejtettem megnyomni a megfelelő gombot) miatt összecsődült nem túl halk honfitársaink hatására Bori éjszakája későn kezdődött, s a hajnali kukásműszak miatt korán is végződött. Így a mienk is. Mi ráadásul valami okból kifolyólag a délelőtti/délutáni alvásokat kihagytuk.


kukások összehangolt támadása a rengeteg lom ellen

A péntekről szombatra éjszakának következményeképp a szombati nap kissé összekuszálódott, s a következő este is többször ébredtünk babasírásra. Ami egyébként hál’Istennek az eddigi majdnem 7 hónapban nem történt meg annyiszor, mint az elmúlt két nap.

Vasárnap reggel mindketten álmosan, fáradtan ülünk a reggelinél, Bori pedig vígan mosolyog, s nem érti mi miért vagyunk oly elcsigázottak. Ilyen a mi kislányunk. Egy tündér. Pont mint az édesanyja.


Comments

4 responses to “egy rövid eseménytelen hétvége”

  1. Sose értettem, hogy miért nem lehet kirakni szemétgyűjtő konténereket lomtalanításkor. Egyrészt egyszerűbb lenne a kukásoknak, gyorsabban menne és még kultúráltan is nézne ki, már amennyire egy szeméttel telni konténer kinézhet annak 🙂 És még a turisták se jönnének azzal, hogy milyen gusztustalanok a szeméttel teli utcák, de eleve azt sem értem, hogy miért van lomtalanítás, miért nem csinálnak egyszer ilyen szeméttelepeket, ahova az ember bármikor elvihetni a szemetet, jobbe helyeken ez így műkődik…

  2. a balhe tenyleg jo volt. kar, hogy nem lett video, megdobta volna a blogod nezettseget biztos 😉

  3. mit eseménytelen?? nekem elég volt 3 vizsga egy hétvégére! ;))

  4. [quote comment=”31711″]mit eseménytelen?? nekem elég volt 3 vizsga egy hétvégére! ;))[/quote]

    Hallom, hogy jól sikerültek. Gratulálok.