elegem van

by

in

Nem hiszem el, hogy egy áramszünet 2 napog tart, napi 4-5 órás kimaradásokkal. Az ilyen szolgáltatás nem szolgáltatás. Mondjon valaki egy jó, megbízható szerverhosting céget!!! A webpress aranyos, kedves, DE:

 • Kinn vannak a világ végén. Ezt még akár ki is bírnám.
 • Délután 6-ig van support. Utána dögölj meg!
 • Éjszakánként 10 perces kimaradásokat még lenyeltük, de az, ami pár hónapja történt (Lipilee azután ment át a datanethez) már eléggé betett. Az elmúlt két nap viszont az utolsó csepp volt.

Sajnálom őket, meg biztos nem az ő hibájuk. Mindent elhiszek. Nekem azonban egy olyan szerverterem kell, ahol 24 órán át van áram, internet, s mindez a hét minden napján. Ezért fizetünk azt hiszem.


Comments

13 responses to “elegem van”

 1. Az, hogy 150 napos uptime-ot nulláztak megint az egy dolog, de hogy 5(!). alkalommal indítják újra a gépet, az már kicsit kihoz a sodromból. Pedig bárki ismer tudhatja, hogy nem vagyok egy ideges típus.

 2. Majd küldök neked mailt, és szomszédok leszünk, ha minden igaz! 🙂

 3. 2 ezer forintért bérlek ÉVENTE (!) 100 megás tárhelyet, amihez van PHP futtatási lehetőség és MySQL adatbázis ( mailcím statisztika aldomain) 🙂

  Eddig még nem volt kimaradás (4-5 hónapja használom kb)

 4. gta datanet?

 5. Én havi 7.5 euroért kapok 75GB tárhelyet (ami napról napra növekszik, mint a gmail is), korlátlan emailt (pop3, imap és saját smtp is), akár 25 domaint is kezelhetek (most regisztrálásnál egy eu domain ajándékba), 1000 mysql adatbázist (méret korlát nincs rajtuk, 4-es és 5-ös), spam szűrést, mobil szolgáltatásokat, korlátlan ftp/sftp, saját dns szerver, és tegnaptól havi 1110 GB/hó forgalmat (az oldalaim átlagban 7%-át viszik el a havi forgalomnak). Egy hátránya van csak, hogy a szerver németországban van, emiatt néha érezhető lassulás, de inkább ezt viselem el ilyen áron, mint itthon fizessek elő ennek az árnak a sokszorosáért kisebb tárhelyre.

  További részletek: http://www.servage.net/

 6. Nem értem, hogy mit sajnálsz rajtuk? Én nem ismerem őket, de a pénzért nyújtott szolgáltatás nem megfelelő. Ezen nincs mit sajnálni, ott kell őket hagyni!

 7. Itthon a dataglobe vagy a mobicom még elviselhető. Bár a mobicom kicsit drága. Amúgy valóban érdemesebb külföldön keresgélni.

 8. Félreértések elkerülése végett nekem szerverterem kell. Saját szerveren lakik az oldal, meg sok más is. Ezeknek kellene egy új “garázs”. 🙂

 9. gyujcsuk fel a webpresst, béreljünk saját termet gerinchálóval és adjuk ki szervereknek 🙂

 10. nah, akkor megvolt a félreértés 🙂

 11. Nem baj, legalább gyüjtöttünk pár jó webhosting helyet. Biztos lesz, akinek hasznos. 😀

 12. deninet?

 13. Nem ismerem őket, de utánanézek. Köszönöm az ötlete.