én szív t-com

Nos, már elég régóta nézelődöm, vajh melyik lehetőséget ragadjam meg a szélessávú internet új lakásunkba bevezetésére. A régi helyen a chello szépen muzsikált, s az ára is elfogadható volt. Azonban itt nincs UPC. Maradtak tehát az xDSL variációk.

A választék nem rossz, s ráadásul az actel, tvnet, s most már a datanet yoneked ajánlatai a telefon előfizetés problémáját is megszüntetik…szüntetnék. Merthogy mindegyik szolgáltatás csak már meglévő telefonvonalra vonatkozik.

Nosza bementem a t-comhoz (MOM park). Ott kivártam a soromat. Mondtam, hogy szeretnék telefonvonalat, de nem kell hűségszerződés. Amint megvan, szolgáltatót váltok. Mondta a hölgy, hogy nem ajánlja, mert az úgy 33 ezer magyar forint lenne. DE, ha 2 évre szerződök, akkor ha azt bármikor felmondom, akkor csak 25 ezret kell fizetnem. Sokkal jobban megéri. És tényleg.

Amikor ezen első ámulatomon túl voltam, jött a következő. Aláírtam mindent, megkötöttük a szerződést. Ez azonban csak annyit jelent, hogy pár nap múlva hívni fog, s akkor (már soronkívül) megkapom a telefonszámot, s onnantól kezdve alig 1-1,5 hét és kijön a munkatárs beszerelni a vonalat. Az a gyenge próbálkozásom, hogy az előző lakónak volt telefonja lepergett a magenta szolgáltatóról.

Kérdezem én, a mezei felhasználó, miért jó ez így nekik? Tavaly a chellonál a megrendelés és a beszerelés között 2(!) nap telt el, s az is csak azért, mert nekem a másnap nem volt jó. Ráadásul kaptam ajándékba egy DVD lejátszót. Akkor itt miért van ez az összesen 2 hetes hiszti?! Ha van rá magyarázat, akkor tényleg érdekelne. Egyelőre azonban értetlenül állok a dolog előtt.


Posted

in

by

Tags: