ertesits.hu

by

in

A címbeli oldal egy érdekes kezdeményezés. Magyarul még nem láttam hasonlót. Angolul létezik a birthdaycalendar, vagy mi. Többek kértek már, hogy iratkozzam fel hozzájuk. Nem tettem.

Nos az értesits.hu is egy ilyen jellegű oldal (Benjaminnál olvastam róla). Regisztráltam, kipróbáltam. Kellemes a design, s az oldal nagyon jól működik. Nekem azonban hiányzik pár apróság, ahhoz, hogy azt mondjam ez az oldal kell nekem.

Nem tudok emlékeztetőket importálni. Egyesével felvinni mindent pedig baromi körülményes, és unalmas. Erre a célra volna mondjuk megoldás, ha egy egyedi linket tudnék adni azon embereknek, akiket szeretném, hogy beírják a születés/névnapjukat a naptáramba.

Az pedig már csak hab lenne a tortán, ha a nemzeti ünnepeket, névnapokat automatikusan ismerné, s csak egy listából kellene választanom, hogy szóljon pl. Borbála napon.

A regisztrációm nem töröltem, majd még ránézek néha az oldalra.


Comments

2 responses to “ertesits.hu”

  1. Milyen formatumot szeretnel importalni?

    A naptar pedig hamarosan elerheto lesz.

  2. vcardot pl. Beszélhetnél Tóth Benedekkel, Neki van egy iwiw-to-vcard projektje. Ha az összes wiwes születésnapot be tudnám pakolni az ertesits.hu-ra, az nagy királyság lenne.

    Köszönöm a visszajelzést.