extrém (drága) sportsziget

by

in

Nos, ma voltunk a sport szigeten. Szép volt, jó volt, csak ember nem volt. Merthogy idéntől kezdve a rendezvény fizetős. Ezekután nem meglepő, hogy kevesen mennek ki csak körülnézni, bándzsidzsámpingolni, illetve extrém sportversenyeket nézni…nem meglepő, hogy a frisbee bemutatón se voltak sokan.

A közel 2000 Ft nem vészes, ha valaki a koncertekre megy ki, de csak nézelődni már az. Nekünk ilyen szempontból szerencsénk volt, mert ingyen, VIP karszalaggal mehettünk be. (akár vissza is mehetnék fotózni este a koncertekre a karszalagommal, ha nem kellene államvizsgára tanulni)

Dobáltunk, aztán Andris ( a.k.a: Frizbi Bandi) felment a színpadra, s elmondta, mit is ez a frizbi. A showman sok esélyt nem adott Neki a kibontakozásra, de azért a lényeget sikerült elmondani. A lézengő népek nem meglepő módon elsősorban a freestyle iránt lelkesedtek, s érdeklődtek, de azért akadtak, akik beálltak dobálni is.

Ezután Barnával egy körséta után átmentünk a Sportarénába. Pont a göri pro selejtezőbe csöppentünk. Laci nem akart észre venni, de a végén aztán csak odamentem hozzá beszélgetni. Ekkor már kezdtem egyre jobban bánni, hogy a fényképezőgépemet itthon hagytam, na nem baj – modern világ, modern telefon felkiálltással – elővettem a telefonomat, s azzal fényképeztem titokban egyet.

Az eredmény siralmas, de legalább valami látszik rajta. A kép a snake streetboard európa bajnokság döntőjén készült, íme:

snake

infó: