határok

by

in

Vicces, amikor az ember azt képzeli, hogy mindenre képes, s neki mindent szabad. Mindezt büntetlenül. Haha. Most nevetek, s amikor ezt írom, akkor épp az ágyban fekszem, 39 fokos lázzal, fejfájással, betegen. Nem, nekem se megy. Az elmúlt pár napban síelés előtt halálra hajszoltam magam, 3-4 órákat aludtam, s amikor első két nap erre kvázi rásíeltem, akkor harmadnapra azt mondta a szervezetem, hogy egy frászt. Nem fogsz te engem teljesen kiszipolyozni, maradj csak szépen otthon, s pihenj! Olyat úgyse nagyon csináltál az elmúlt pár hétben.

Nos valahogy így alakult, hogy újra rá kellett jönnöm, hogy határok között mozgok. Határok vannak, amik kötnek. Mit vesztettem a mindent akarok, most és azonnal hozzáállással? A legpocsékabb időben (najó, nem sütött a nap, s fújt a szél, de azért fél méteres porhóba húztam csíkokat elsőként) csúsztam, s amikor a nagy hó leesett, akkor se tudtam a seggemen ülni, hanem mentem, s jól megfáztam.

Ha az első két nap nem kapkodok, akkor a nagy hóesés után méteres porhóban csúszhattam volna három napig napsütésben. Aki pedig valaha snowboardon állt életében tudja, hogy ez mit jelent.

És kit hibáztathatok ezért? Magamat. Igen, az én saját butaságomról van szó. És nem először.

Ez a bejegyzés igazából magamnak szól. Ha elolvasod, s találsz Magadra vonatkozó gondolatokat benne, akkor remélem Te is megtanulod egy életre, hogy lehet hülyeségeket csinálni (kell is :-)), de hosszútávon számolni kell a következményekkel is sajnos.


Comments

9 responses to “határok”

 1. Tanulságos. Bár nem snowboardozok, azért átérzem a helyzeted (és magamra is ismerek). Btw, jobbulást!

 2. Tanulságos. Bár nem snowboardozok, de azért átélem a helyzeted (és magamra is ismerek). Btw, jobbulást.
  Az előbb is küldtem egy commentet de azt megette az internet 😉

 3. Látom közben megkerült az első is. Bocs a spam-elésért ;p

 4. Forro tea, kellemes csaladi delutan. Nezd a jo oldalat a dolognak 🙂 Hetfore makk egeszseges leszel!

 5. @vbali Előmoderálás van. Akinek nincs még elfogadott legalább két kommentje, vagy a rendszer valamiért kegyetlennek tartja, annak moderációba kerül a hozzászólása. A második kettő már jött magától. 🙂 Az elsőnél még segédkeznem kellett.

  Majd kiíratom, hogy ne aggódj, nem veszett el, stb. szöveget, de tervezek még egy csomó más apró okosítást is.

  @Tupacko: Pihenés. A legjobb orvosság. Sajnos én is ettől tartok, hogy mire vége a pihenésnek, egészségesen munkába állhatok. :-/

 6. nálam most tök szét van esve az oldalad. ez normális? próbáld meg jobban beosztani az idődet, nem egész éjjel dolgozni, hanem aludni, felkelni, dolgozni, aludni.. stb.

 7. Látom hirtelen jött szabadidődben is a honlapot csinosítgattad:)
  Jobbulást!

 8. morcosmacko Avatar
  morcosmacko

  Hej Papa, ne rágd magad ezen. Lehet hogy akkor is ledönt ha nem vagy túlhajtva…
  Én is beteg voltam a hét elején, pedig nem voltam amúgy extrán lestrapálva. Nekem lányom a bűnbak – hazahozta az oviból 😉

 9. Szép! Én legalább nem kenem másra! 😀