HiFe #2

by

in

A HiFe hirdetésekről írott bejegyzésemben igértem, hogy visszatérek még a dologra. Nos, kb 1 hónap után (Benjamin az ertesits.hu emlékeztetőt használtam! :-)) a helyzet az, hogy kerestem 198,75 Ft-ot. Azaz semmit. 10e + áfa alatt nem fizetnek ki. Azt pedig ilyen tempóban soha nem fogom elérni. That’s life. Azt hiszem nem így leszek milliomos blogger. 😀

A kérdés már csak az, hogy mardjon-e a dolog, vagy leszedjem. 🙂


Comments

5 responses to “HiFe #2”

 1. Amíg csak a főoldalon látható (tehát a bejegyzésekben nem), addig nem is sokan látják. (Én az RSS olvasóban olvasom el a bejegyzések nagy részét. Esetleg kattintok rá és akkor sem látom a hirdetést.)
  Ráadásul a főoldalon is olyan helyen van, ahova nem feltétlen szkrolloznak le.
  Ha még érdekel a téma, akkor inkább valahova láthatóbb helyre tedd ki és a bejegyzések oldalán is legyen látható.
  (Így sem garantált, hogy gazdag leszel.)

  Azért most visszamegyek a főoldalra és klikkelek egyet, hogy legalább a 200 Ft meglegyen… 🙂

 2. Szerintem ez a bloggal penzkereses csak keveseknek adatik meg h. mukodjon (van aki meg nagyobb weboldallal se tud), kulonben is sztem az adsense hatekonyabb lehet.

  Orulok h.hasznalod az ertesits.hu -t! 🙂

 3. A személyi jövedelemadót ne feledd el majd befizetni, ha kifizették az összeget. [-;

 4. HiA: Köszönöm, de azt hiszem inkább leszedem. Kiváncsi voltam a dologra. Nem akarom azért telereklámozni a blogot. Ezért került ez ki próbaképpen a főoldalra. A próbaidő lejárt, most majd leszedem. Amúgy se volt xhtml-strict a kódja. 🙂

  Benjamin: Örömmel használtam. Csak meg kell találni, mire! 🙂

  Balázs: Azt hiszem ez nem fenyeget.

 5. igazából egy reklám szerintem elfér bárhol.. nekem is kint van az adsense.. hiába járok kb 3$ nál.. soha nem lehet tudni. hátha meglepetésre kapok egy szép kis csekket majd vmikor..