HiFe

Kaptam egy e-mailt, melyben tájékoztatott a HiFe oldal üzemeltetője, hogy elindult az oldal. Nagyon jó. Persze tucatjával érkeznek az ilyen és hasonló levelek, s ezeket általában egy klikkel törölni is szoktam. Ennek ellenére most kattintottam.

hife-kod_generalasAz oldal nem más, mint a magyar AdSense. Már várható volt, hogy valaki egyszer elkészíti a dolgot. Megtörtént. A regisztrálás egyszerű. Választhatunk, hogy hirdetés feladók, vagy portál üzemeltetők vagyunk. Én az utóbbi. Ezután pedig pár lépés, s tudunk magunknak kódot generálni, amely az oldalunkhoz legjobban illeszkedő hirdetéseket fogja tartalmazni.

A fizetés: 12Ft + Áfa jelenik meg az egyenlegünkön kattintásonként. Amint az egyenleg eléri a 12000Ft-ot kifizetnek. Ennyi. Próbaként be fogom tenni a hirdetést. Ha szorgosan kattintotok rá, akkor pedig degeszre keresem magam. 😀

hife-egyenlegupdate: Jippi, gazdag leszek:

Published by kobak

apa, tanár, geek

11 replies on “HiFe”

 1. Ha meggazdagodtál, mindenképpen szólj, és kipróbálom én is. 🙂

  Komolyra fordítva a szót, nem tudom, hogy a reklámiszonyos magyar továbbkattintana-e. Kísérletnek mindenképp érdekes, hogy kiraktad.

 2. [quote comment=”7433″]en mindenre rakattintok, de akkor felezünk! :-D[/quote]

  Máris kerestél nekem 15 Ft-ot! 😀

 3. Nem találom hova kellene kattintanom.
  Ennyire frankó lenne az Adblock? 😮

 4. Adblock frankón megy, én sem látok semmit, ám felhívom egy rendkívül fontos dologra a figyelmedet: a kattintásokból szerzett jövedelmed adóköteles, eltitkolása bűncselekmény. (-;

 5. Nem, az áfát minden szolgáltatás és termék után meg kell fizetni, az egy külön tészta. Te kirakod a reklámot az oldaladra, és ebből keletkezik 120 forintnyi jövedelmed, ebből 20 forint az áfa, ez rögtön megy az államkasszába, 100 forint a te jövedelmed, ez után pedig fizetned kell a személyi jövedelemadót (vagy társasági adót). Ez a cikk a Google AdSense-t nevezi ugyan meg jövedelemforrásként, azonban ez csak részletkérdés.

Comments are closed.