jobb a békesség

Kedves Barátok, blogolvasók, rokonok, ismerősök, s mindenki, aki még megszólítva érzi Magát!

Ma mély megdöbbenéssel olvastam Bodza édesapjának írását, s hasonló döntésre szántam el magamat. Azaz, aki Borit szeretné látni fényképen, annak egy egyszerű procedúrán kell átesnie (a 2009-es fotók még egy ideig láthatók, de a régebbiek már csak barátok számára):

Regisztrál a flickr oldalon, majd bejelöl barátnak. Eztán visszaigazolom (ha tényleg ismerjük egymást), s máris feltárulnak előtte a perverz alakok elől elrejtett csak barátoknak szánt fényképek Boriról. Persze tudom, hogy az internetet minden kretén ember használhatja, még a kicsit betegek is, de szeretek mindenkiről jót feltételezni. Ez továbbra is így marad, de ha Boriról van szó, akkor kedves apuka társamhoz hasonlóan én is ütni (esetleg csúnyább dolgokat is) tudnék a védelme érdekében.

Egyelőre az enyébb változatot vezettem be. Azaz a régebbi képek (pre 2009) már csak barátok számára megtekinthetők, az újabbak egyelőre mindenkinek. Minden kép a Bori collectionben csak barátok számára látható.

Hasonló szankciókat vezettem be már régebben a viddleren is, ott eleve nem minden video megy ki publikusnak, azokról csak a rokonok, barátok kapnak titkos linket, hogy hol tekinthetik meg.

Szomorú, hogy ilyen lépéseket kell tenni, de a regisztráló-bejelölők abban a szerencsés helyzetben lesznek, hogy Zsófi pocakjában cseperedő gyermekünk fényképeit is elsők között tekintheti majd meg.


Posted

in

by

Tags: