k2 változások

by

in

A k2 fordítás frissítése és aktualizálása folyamatban van. Remélem holnapra meg is leszek vele. Addigis pár fontos információ azoknak, akik szeretik naprakészen tudni a k2 installjukat:

 • Újabb mérföldkő, “stabil” kiadás várható 0.95 néven. Ez azonban csak 2.1-es wordpressel fog menni.
 • A 2.0-ás wordpress felhasználóknak szánt utolsó k2 release a 290-es reviziós számot viseli.
 • Lesz magyar 0.95-ös csomag, illetve a 2.0-ás wp-hez szánt csomag is frissített magyarítással.

Stay tuned! 🙂


Comments

5 responses to “k2 változások”

 1. hello

  egy bug-report-féleség, ill. kérdés: ha a k2-höz szeretnék sidebar modult adni, akkor miért írja azt, hogy adjak meg egy érvényes modul nevet, ill. angolul “You must specify a valid module name”. ezt tette nekem az előző verzióval, meg a mostani, zsírúj, wp2.1es k2 0.95 rc1-essel is (wpből 2.1est használok). van tipped? egy gyors gúgli azt mondta, hogy nem egyedi probléma, de nem sikerült hasznos infót kigubiznom. köszönöm előre is.

 2. [quote comment=”24555″]hello

  egy bug-report-féleség, ill. kérdés: ha a k2-höz szeretnék sidebar modult adni, akkor miért írja azt, hogy adjak meg egy érvényes modul nevet, ill. angolul “You must specify a valid module name”. ezt tette nekem az előző verzióval, meg a mostani, zsírúj, wp2.1es k2 0.95 rc1-essel is (wpből 2.1est használok). van tipped? egy gyors gúgli azt mondta, hogy nem egyedi probléma, de nem sikerült hasznos infót kigubiznom. köszönöm előre is.[/quote]

  Nem tudom. Nekem is ezt csinálja. Mondjuk én jobb szeretem kézzel babrálni a sidebart, mert úgy biztos az lesz, amit én szeretnék. Persze ez nem megoldás. Utánanézek, hátha találok megoldást.

 3. köszönöm

 4. a magyarítás telepítésével megszűnt a probléma. nem értem, de jó : )

 5. [quote comment=”24717″]a magyarítás telepítésével megszűnt a probléma. nem értem, de jó : )[/quote]

  örülök. 🙂 De én se értem az okát.