karib tenger kalózai 2

Csütörtökön már nem fértünk be a moziba (mondjuk adás kezdet előtt 10 perccel akartuk megvenni a jegyet), így tegnap hazatérve Balatonról mentünk el megnézni a karib tenger kalózai második részét. Jó film. Kellemes kikapcsolódás, vicces és izgalmas. Mondjuk nincs benne olyan fordulat, amitől lerágtam volna a körmömet, de a kb 150 perc alatt egy pillanatra se unatkoztam. Johnny Depp fantasztikus. Teljesen együtt él Jack Sparrow szerepével, s ha erre nem kap oscart, akkor semmire. :-)

A film nincs igazán befejezve, ennek ellenére a dolog nem zavaró. A harmadik részt már leforgatták, így nem kell 3 évet várni rá, mint a másodikra kellett.

A feliratok után megint van egy kis ráadás. Úgy látszik Hollywood szeretné ösztönözni a nézőket, hogy maradjanak, s nézzék végig a feliratokat.

A “rejtett rész”

Published by kobak

Koren Balázs, apa, tanár, geek. Ebben a sorrendben. Többnyire. A blogon többnyire ezekről a kalandjairól ír. Apaként, tanárként hogy lehet zöld ágra vergődni az oktatásban a digitális eszközökkel. Máskor pedig utazásról, sportokról, vagy egyéb őrült hobbijáról írogat.