kérdések

A következő kérdésekre nem tudom a választ. Kevés guglizás valószínűleg valamelyest közelebb vinne hozzá, de lusta vagyok, inkább megosztom Veletek, mi foglalkoztat mostanában:

  1. Mire jók a tejfogak? Miért nem nőnek ki egyből a “rendes” fogaink?
  2. OSX-en screenshot készítésére kiválóan alkalmas a beépített cucc. alma+shift+3 visz mindent, alma+shift+4 pedig amit kijelölök. Egyetlen problémám, hogy az asztalra pakolja az eredményt. Ezt szeretném megváltoztatni, mert fáradtságos munkával végre elértem, hogy nincs semmi az asztalomon, csak a meghajtók, meg pár symlink a megfelelő fontos könyvtárakra.
  3. Melyik nap lesz a Beastie Boys koncert és ki jön?
  4. Hergeljek valahogy instabil gtk+ -t a pb-re, vagy használjak gimpshopot, ami inkább mac-a-like, mint az X11+Gimp, vagy szakítsak elveimmel, s a fizetős photoshop legyen mostantól a képbuheráló progim? Nehéz döntés, viszont annyira körülményes a gimp x11-el, hogy elveszti az ember minden örömét benne.
  5. Mondjatok egy helyet, ahol 2-3 napig (érettségi szünet) kipihenhetjük magunkat hárman! Már nagyon hiányzik, hogy hátunk mögött hagyjuk a csörgő telefonok, magántanítványok, számítógép és Internet világát egy picit. Sokáig úgyse bírom. 🙂 Feltételek: 3 óra autóútnál azért nincs sokkal messzebb, szép, zöld, jó levegő, finom ételek, olcsó.

Ennyi. A kérdések közt nincs összefüggés. Ha valamelyikre tudsz választ, van ötleted, akkor ne habozz megosztani velem! Köszönet. 🙂


Posted

in

by

Tags: