LastPass Premium 1 évig ingyen. Új regisztrálóknak

by

in

A LastPass az egyik legjobb jelszókezelő rendszer. A rendszer előnye, hogy platform független, s minden nagy böngészőhöz letölthető ingyenes plugin. A rendszer használata teljesen ingyenes. A prémium account akkor éri meg igazán, ha okostelefonon is szeretnénk használni.

Okostelefonos alkalmazás viszont csak limitált ideig működik, amennyiben valaki nem prémium csomag előfizetője. Az előfizetés egyébként szinte jelképes évi 12 dollár, azonban most ingyen hozzá lehet jutni egy évig.

LastPass Premium 1 year free

Ha még nem próbáltad a LastPasst, s még mindig ugyanazt az egy jelszót használod minden oldalon, akkor itt az ideje regisztrálnod! Mindamellett, hogy mostantól csak egy jelszót kell fejben tartanod, s minden oldalra a LastPass generálni tud Neked egy új, s biztonságos belépőkódot, nagyon hasznos a Security Challenge funkciója az oldalnak.

LastPass Security Challenge

Itt ellenőrízheted, hogy az elmentett jelszavaid mennyire biztonságosak. Ha szeretnéd összehasonlíthatod, hogy a Te jelszavaid “biztonsági ereje” a LastPass skálán hányadik helyet foglalja el. Azonban azt is figyeli az oldal, hogy van-e olyan oldalhoz tartozó mentett jelszó, amit a közelmúltban esetleg valami támadás ért. Ekkor figyelmeztet is, hogy jelszót kell módosítani.

Nekem biztos, ami biztos titkosítva megvannak a jelszavaim a gépen is, de amióta elkezdtem a LastPasst használni, nagyon kényelmes lett biztonságos jelszavakat alkalmazni mindenütt. A telefonomon pedig fut az alkalmazás, így onnan is hozzá tudok férni a mentett jelszavakhoz.

Okostelefon alkalmazások:

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Developer: LastPass US LP
Price: Free

[ios_app_name id=”324613447″]