macbook

by

in

Megérkezett az iBook utóda:

macbook

A vásárlással én még várnék, egyrészt mert új modell, másrészt meg a jaguár leopárd nemsokára megjelenik, s akkor már azzal venném meg a gépet.

További infó: apple


Comments

9 responses to “macbook”

 1. Nem Jaguár, hanem Leopárd 🙂 A Jaguár a 10.2-es volt. Egyébként szerintem jól néz ki a fekete, bár a fehér jobb.

 2. Jogos! 🙂 Javitom.

  off: Mi volt az oldaladdal? Neztem a multheten, s csak vmi kerdojelek voltak.
  /off

 3. ja igen:) kisebb os x-es hibák. telepíthettem újra, ami nem volt kis munka, mert az ősszes zenémet videokat képet ki kellett írnom dvd-re. Most meg éppen ott tartok, hogy mindent szedhetek őssze újra a rendszerre, bár most megfogattam, hogy csak az lesz fent, amire szükségem van, nem lesz fent egy csomó felesleges dolog.
  Az oldalal meg úgy voltam, hogy nem vagyok hajlandó Xp alól írni.

 4. Nem vagy Te egy kicsit tul osx fanatik? 😉

 5. csak egy kicsit 🙂 de egyébként az xp-vel van gondom. de ez hosszú történet. a másik meg, hogy ne jöjjön be seemi az oldalamon, vagy is az index.php buherálást példának ókáért Linux-szal csináltam, szóval használok én mást is. 🙂

 6. Szerintem nem lesz olyan hamar az a leopárd 🙂 még csak most júniusban lesz az első preview-ja a WWDC-n. A tigernél is így volt 2004 júniusában, és csak 2005 áprilisában jött ki. Ha ez most is így van, akkor van még csaknem egy évünk a leopárdig.

 7. A Panthert meg úgyanigy júniusban mutatták be, és októberben jött ki, jó igaz mindegyik vadmacskánál máshogy volt, szóval reméljük minnél hamarabb adják ki, mert én is Leo-ra várok, mert akkor fogok iMac-et venni, legalább is ez van most betervezve.

 8. Tényleg. Nem is emlékeztem rá. Akkor lehet reménykedni 🙂
  Mondjuk a tavalyi emlékezetes WWDC-n azt mondta Steve, hogy a Vista-val egyszerre jön ki a Leopard, a Vista meg ugye folyton elhalasztódik 😀

 9. ha a vistaval együtt fog kijönni, akkor várhatunk a következő jégkorszakig 🙁