mandroid reboot

by

in

A mandroid.hu nem mai gyermek. Ha gyermek lenne, nagy bajok lennének, mert jól el volt hanyagolva az elmúlt pár évben. Annál izgalmasabb lenyomata lett így viszont a 2010-2011-es évnek. Aztán érkezett egy twitter megjegyzés:

És arra gondoltam, hogy akkor most már nincs visszaút. Szombat este kiment kb 50 embernek az e-mail, hogy tekintsen vissza az időbe. Mivel nem időgépnek terveztem a mandroid.hu oldalt, ezért megkértem azokat, akik már írtak magukról az oldalon, hogy írjanak egy friss változatot. És természetesen mindenki, akiket már piszkáltam a dologgal kapcsolatban, s még nem írt, vagy még nem piszkáltam, s nincs fent, az jelentkezzen! Nem csak úgy lehet felkerülni, hogy én nyaggatlak Titeket. 🙂

Hogy ne bolonduljak meg, kreáltam magamnak egy Trello boardot a mandroid.hu karbantartására. A felkérni listán jelenleg mintegy 34 név szerepel, s fentebb említettem, hogy kb 50 embernek ment ki emlékeztető (őket nem vittem fel még a felkérve listára). Aki már reagált, illetve már kész, azok átkerülnek a válasz jött, illetve a kész listára.

mandroid_trello

Változzon a mandroid.hu a magyar Internet 2013-mas Ádventi Naptárává azzal, hogy minden nap egy új/frissített mandroid profilt olvashatunk rajta!

December elsejét Mondovics Mihály frissített profiljával nyitjuk. S ezzel a nyitólap visszaáll időrendbe.

Update: Tegnap délután kiküldöt twittem:

Ma reggel nézve, azóta másfélszeresére nőtt az oszlop, ami a tegnapi nap látogatóit számlálja.