mire jó ez az egész ásósdi?

Legutóbb írtam, hogy megjelent a linkter, meg az internetmedia. A poszt végén update2-vel szerepel eszpe írása a dolog értelmetlenségéről. A dolog valóban értelmetlen, hacsak nem vagyunk annyira “önzőek”, hogy elkezdjük magunkat reklámozni. Egyébként ugyebár ki ír be linket, s miért? (persze biztos szület így is link rengeteg, de nem látom az értelmét, hogy ha tetszik valami, akkor minek pakoljam fel valahova sok lépésben, s miért ne csak egyszerűen elmentsem könyvjelzőnek)

Ha vesszük a bátorságot, s felpakoljuk magunkat a linkter/internetmedia/akármi linkgyüjtő oldalakra, akkor így biztosan szerezhetünk látogatókat. Ezáltal egy blogring-hez hasonló rendszert tudunk a linkgyüjtőkből kreálni. Persze nem vagyok biztos, hogy ez volna a cél.

Az viszont biztos, hogy van reklámja mindkét szolgáltatónak. És ez szerintem annak köszönhető, hogy így egyszerre futottak neki a dolognak. Ha csak az egyik lenne, szerintem sokkal kevesebb hiszti, vita, ingyenreklám születne.

Írások/linkek a teljesség igénye nélkül: onlinemarketing1, onlinemarketing2, sesblog, plastik, sztahanov1 , sztahanov2.

update: Gondoltam egy merészet, s feltettem az internetmediara az audiobookos írást. Most pedig felteszem a linkterre is. Meglátjuk mi lesz. 🙂


Posted

in

by