mission impossible 3

by

in

Ne nézd meg! Mégegyszer szólok, nem érdemes. Persze, ha ezután is úgy döntesz, magadra vess! Nem jó film. Látványos, de nem látványosabb, mint az átlag akciófilmek. Tom Cruise nekem soha nem volt kedvenc szinészem. Ezután se lesz.

Nos, kezdjük az elején! A film keményen indul. Rögtön értettem a 16-os karika mit keresett a vásznon. Ezután a jópofa akciófilm és a pszichotriller (deszép magyar szó) keveréke próbál lenni. Van benne ijesztgetés, fejbe rejtett bomba, feleség elrablás (nem esküvői típus. Itt a gonosz bácsi viszi el az asszonyt, s nem elég pár kupica pálinkát inni a visszaszerzéshez), meg sok-sok lövöldözés. Régen a szuper csapat című sorozatot nagyon szerettem. Az ötletes volt, meg izgalmas. Ez a film inkább brutális. Feleslegesen. Az első három rész emlékeim szerint ennél jobb volt.

Ennyi rossz után következzen pár megnézésre érdemes rész! Vicces a scientológia díszpéldányát Vatikánban kispap kosztümben látni. A helikopterek röpködése a szélkerekek között jól meg lett koreografálva. Tom Cruise játszotta Ethan meghal, majd az asszony újraéleszti. Ja, elötte még megöl két embert. Ezelőtt a jelenet előtt ahogy “elbánik” Ethan a főgonosszal, az szintén humoros.

Mégegy érdekes kérdés: Ezt a film hangmérnökei szervezték így, vagy a Duna Plaza specialitása, hogy a beszélgetések normál hangerőn történnek, a robbanások, lövöldözések meg kétszeresen??


Comments

7 responses to “mission impossible 3”

 1. Őszintén megmondom, hogy én a második részt, nagyjából fél óráig követtem, aztán kikapcsoltam. Hiába a látvány, ha nincs mögöttes tartalom. Nekem kell, hogy valami megfogjon egy filmben.

 2. Az a bajom, hogyha egy filmet elkezdek, akkor szinte mindig befejezem. 🙂 Érdekel mit hoznak ki belőle, hátha van valami rejtett értéke, amit az elején még nem vettem észre. Aztán persze utána sokszor verem a fejem a falba, hogy minek kezdtem egyáltalán bele ebbe a filmbe.

 3. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  Hát Balázs..ez is egy perverzitás, hogy meg akartad nézni a M.I.:III-at..:)…éna mikor megláttam az előzetesét a moziban csak nevettem egy jót…amúgy inkább vígjáték, mint akciófilm ethan alakítása!:)

 4. csak kötekedni akarok:
  “Az első három rész emlékeim szerint ennél jobb volt.” akkor te most mar a negyedik reszt is lattad??

  ja, es ezert a filmert en penzt nem fogok kiadni, hogy megnezzem (tehat ha valakinek megvan, akkor szoljon 😉 ). nem tamogatom a scientologiai egyhazat!

 5. en is hibat kovettem el:S
  a bemutato napjan megneztem. banom szanom bunomet. ilyen szanalmat…
  mellesleg az elso resz azert nem tetszett az amcsiknak, mert tul bonyolultra siekredett:ASD:AD:AD: a sik hulyek nembirtak megerteni ki kivel trukkozik

 6. Akos: jogos! 🙂 elirtam.

 7. Ákos, nekem megvan letöltve….. bár még nem néztem meg…. de ezek után lehet, hogy már csak azért is megnézem? 😀