nem az én napom

by

in

Ez a mai nap valahogy nem úgy alakul, ahogy én azt elterveztem. Reggel a kelés már elég borzasztó volt. Mondjuk az egyik nap se jó. Azonban, amint kiléptem a ház ajtón, s észrevettem a szemerkélő esőt már éreztem, hogy ez így nem lesz jó.

A metrón eszembe jutott, hogy a pénztárcám minden iratommal a másik táskámban maradt. Hurrá! A délinél természetesen ellenőrzés volt. OK. Megyek fel a mozgólépcsőn, szólok az illetékesnek, hogy nincs nálam semmi, adjon papirokat, azt’ megyek az Akácfa utcába bemutatni a bérletemet. Erre még elkérte próbaképpen a TB kártyám, személyit, meg még mittudoménmit. Felfogta a dolgot.

Ezután bediktáltam az adataimat. Amiket lejegyzetelt szorgosan egy papírra. Adatvédelemnek egy pofon. A dologban a legszebb, hogy végig simán tegezett.

Ennyi, beérek a suliba, természetesen az előbbi szeánsz miatt 2 perc késéssel. Megtartom az első órámat, utána kapom az infót, hogy az igazgatónő beszélni akar velem. Egyéb esetben nem rázna meg a dolog, mert sejtem, hogy a jövő évről van szó. Azonban a mai nap még akármi is lehet ebből.

update: Most látom, hogy a blogring rugdosó plugin nem működik rendesen. Közben megtaláltam, hogy az átállított beállításaimmal az url is megváltozott. Így mostantól minden a régiben.


Comments

9 responses to “nem az én napom”

 1. zsuzsi Avatar
  zsuzsi

  s mit akart az igazgatono?

 2. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  Persze a lényeget lehagyja..:)

 3. mindig igy csinalja! 😉

 4. Hogy hagynam le a lenyeget, ha most voltam eppen benn Nala. Ameddig ez nem tortent meg, addig nehezen tudom leirni. Okoskak! 🙂

 5. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  igen..de az erre való információt nem tartalmazta a szöveg..így nekem honnan kellene tudnom hogy mikor vagy benn?….okoska..;)

 6. egyreszrol jogos, masreszrol nem. Aprilis 28 irtam. Zsuzsi apr. 28 10:15 reagalt. Ebbol esetleg kovetkeztethetsz, hogy amikor irtam, akkor meg nem jartam “odabenn”. 🙂

  Masreszt valoban nem volt teljesen egyertelmu a dolog. Bocs, ha a lelkedbe tiportam. 😉

 7. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  ezt soha nem fogom tudni feldolgozni…..:(

 8. Nekem van rendes pingerem a blogringhez. Ha gondolod, átküldöm. WordPress plugin, nem a WP php-ban hegesztés.

 9. Koszonom. En is plugint hasznalok. A gond ott volt, hogy a blogringen allitottam at valamit, s emiatt az oldal linkje valtozott. Azt kellett alma-c alma-v -vel javitani. 🙂