nem az én napom

Ez a mai nap valahogy nem úgy alakul, ahogy én azt elterveztem. Reggel a kelés már elég borzasztó volt. Mondjuk az egyik nap se jó. Azonban, amint kiléptem a ház ajtón, s észrevettem a szemerkélő esőt már éreztem, hogy ez így nem lesz jó.

A metrón eszembe jutott, hogy a pénztárcám minden iratommal a másik táskámban maradt. Hurrá! A délinél természetesen ellenőrzés volt. OK. Megyek fel a mozgólépcsőn, szólok az illetékesnek, hogy nincs nálam semmi, adjon papirokat, azt’ megyek az Akácfa utcába bemutatni a bérletemet. Erre még elkérte próbaképpen a TB kártyám, személyit, meg még mittudoménmit. Felfogta a dolgot.

Ezután bediktáltam az adataimat. Amiket lejegyzetelt szorgosan egy papírra. Adatvédelemnek egy pofon. A dologban a legszebb, hogy végig simán tegezett.

Ennyi, beérek a suliba, természetesen az előbbi szeánsz miatt 2 perc késéssel. Megtartom az első órámat, utána kapom az infót, hogy az igazgatónő beszélni akar velem. Egyéb esetben nem rázna meg a dolog, mert sejtem, hogy a jövő évről van szó. Azonban a mai nap még akármi is lehet ebből.

update: Most látom, hogy a blogring rugdosó plugin nem működik rendesen. Közben megtaláltam, hogy az átállított beállításaimmal az url is megváltozott. Így mostantól minden a régiben.


Posted

in

by

Tags: