ofő

by

in

Nemrég megkérdezték tőlem, hogy lennék-e ofő a mat-infó tagozaton, merthogy ugyebár úgyis ezt a két tárgyat oktatom, és az milyen jó volna.

Nos, valóban ezt a két tárgyat tanítom, de most van éppen 24 órám egy héten (20 óra a teljes állás). Tehát le kellene adnom pár osztályt (akiket szeretek) hozzá. Kapnék egy csomó adminisztrációt a nyakamba. Kapnék egy csomó (remélem) szeretni való gyereket. Ésatöbbiésatöbbi… Van bőven érv ellene is, s mellette is.

Magyarul nem egyszerű helyzet. Én szívem szerint még várnék egy évet, s utána vállalnék osztályt. Az iskolavezetés viszont adna egyet már most is. A döntés nem is tudom, hogy döntés-e. Megmondtam, hogy még nem akarok ofő lenni még, mire mondták, hogy OK, azonban lehet, hogy nem találnak mást, s akkor annak kéne lennem.


Comments

6 responses to “ofő”

 1. lucentio Avatar
  lucentio

  Tanárúr!
  a 10.a/a nevében mondom, hogy iszonyatosan megsértődnénk ha helyettünk (mert mi sokkal elöbb kérdeztük, kb szeptember 1-jén) egy matek-info-t választana, igaz hogy iszonyat rosszak vagyunk matekbol, én vagyok rá az élő példa:)
  Majd az az osztály aki kérte megkapja xxxx tanárnőt mi meg önt:)

 2. :) Avatar
  🙂

  Egyetértek Lucentioval!! Amúgy is mi vagyunk a legjobb osztály a világon:)vagyis ebben a suliban biztos, és nem csak okosak, hanem jófejek is vagyunk:) (nekem sem erősségem a matek, de Lucival ketten kiteszünk egy okos embert!!!)Éshát sokkal jobb élete lenne a tanár úrnak (meg nekünk is ha mást osztályfőnököt kapnánk)!

 3. Kedveseim! 🙂

  1) nem en dontok. Felkernek, kijelolnek.
  2) Nektek tudtommal van ofotok.
  3) Melyik gimnaziumrol is van szo? 🙂
  4) A jelenlegi allapot szerint a Tancsics indulo kettannyelvu osztalyt kapom… de semmi sem biztos.

 4. :) Avatar
  🙂

  Najó…mi megpróbáltuk!!:) Ha nem akkor nem…
  1) az igaz h nem maga dönt…deeeee ajjmá!!!
  2) sajnos van…:S erre nem tudok mit mondani
  3)TÁNCSICS!!!
  4)a kéttannyelvűs osztályok jók, de akkor is mi vagyunk a legjobbak!!!!!!!!:):)
  Nade most mennem kell, majd Luci még ir egy-két dolgot ehhez a témához!!!

 5. lucentio Avatar
  lucentio

  hát ez van, olvastam a mai? hirt.
  azt hiszem, nem ússzuk meg ezt a maradandó 3 évet:(
  nem akarok bunko lenni, de a d-sek nem olyan jo fejek mint mi!!!!!!!!!(én nem is beszélnek olyan jol angolul és németül és spanyolul és franciául mint mi!!!!)
  tessék beszélni, különben is a biologiához sokkal fonotsabb a fizika, nekünk meg a matek illetve az info:D
  nah mind1…ebből ugyis csak baj lett volna:(
  azért gratulálok a tanár úrnak, hogy lesz osztálya:)

 6. Lucentio, mai hír. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyik osztályomat kevésbé fogom szeretni. Az pedig, hogy mennyire lesznek jó fejek az új biológia tagozatosak még nem tudom. Egyelőre nem ismerek senkit, aki bio tagozatos lenne… Majd kiderül. 🙂