öt

Utolért engem is a dolog. Dvorcsak jelölt meg. Valahol várható volt, mert már az ismerősök nagy része túl esett a dolgon. 🙂

Akkor csapjunk is a lovak közé, itt az öt dolog, amit nem biztos, hogy tudtál rólam:

  • Csak szóban érettségiztem. Ennek egyszerűen az az oka, hogy az irásbeli előtt majdnem egy hónappal sikeresen eltörtem a jobb csuklómat.
  • Részt vettem a magyar csapat tagjaként 2004-ben a portugáliai frisbee világbajnokságon. Van kép is rólam (második sor, harmadik oszlop) bizonyítékként, illetve a csapatok között ott a magyar csapat is. Sajnos idén viszont egy edzésre se jutottam el. Cserébe viszont járogattam falmászni, meg kosarazni.
  • Általános iskolában előfordult 2-3 alkalommal, hogy úszás helyett kimentünk Antival Törökbálintra Attilához amiga 500-on játszani. Csoda masina volt az akkoriban. Ilyenkor mindig lelkiismeretfurdalásom volt. Nem megy nekem a csalás.
  • Nyaranta a német cvjm (ismertebb neve a YMCA) táboraiban szoktam volt részt venni. Tavalyelőtt utoljára. Illetve kis hazánkban is szervezünk hasonló táborokat.
  • 18 éves koromig semmim nem törött. Abban az évben viszont triplán pótoltam a hiányosságot. Kétszer varrták a fejemet, s ekkor törtem el a csuklómat, mint azt már említettem.

A “játék” utóéletét ZhaoMan próbálja nyomonkövetni.

Ja, és akkor a végén nekem is meg kell jelölnöm 5 szerencsés(?) embert. Ők pedig legyenek a következők: Ricsi és Andris ( csak két és felet kell írnotok fejenként:-)), Gaba, HiA, Mefi és Bereczki Zoli.

Nem küldök e-mail figyelmeztetést Nektek! Ha olvassátok, akkor legyetek szívesek megtenni, amit megkövetel a játék!

update: Most látom ZhaoMannál, hogy Benjamin is támadott. 🙂 Meg azt is, hogy Gabát és Mefit mindketten hallani/olvasni szeretnénk! 🙂


Posted

in

by

Tags: