rádióban

by

in

A múlt héten két különböző rádióban is hallhattatok. Vicces módon mindkét adás csütörtökön ment le Budapest sugárzási körzetében, illetve az Interneten. Mindkét alkalommal a Firefox OS volt a téma.

A Jazzy Digitália című műsoráról készült felvételt itt hallgathatjátok meg:Letöltés: 1. rész, 2. rész

Vicces volt utólag meghallgatni a telefon tesztjét. Ezt én is utólag hallottam csak először. Egyetértek a teszttel. Valóban nem a tapasztalt felhasználóknak szánt eszközről van szó. Aki hozzászokott a Google vagy az Apple, illetve Microsoft adta kényelemhez, annak nagyon fapados lesz a Firefox OS, illetve a One Touch Fire. Egy apró korrekció az uraknak, ez pedig az Alcatel céggel kapcsolatos, aminek a mobil telefon üzletágát 2004 áprilisában 55%-ban a TCL birtokolja. Így már inkább kínai az Alcatel Mobile Phones, mint francia. Az Alcatel-Lucent megmaradt francia kézben.

A Gazdasági Rádió Szenzor című műsorát pedig itt:


Letöltés

A zene a műsor alatt kellemes dolog. A hangomat visszahallani még mindig nem természetes. Lassan majd megszokom. 🙂 Adalék, hogy a Gazdasági Rádió műsor alatt örültem, hogy kibírtam hapcizás nélkül. A Jazzy viszont felvételről ment, így sokminden kimaradt abból, amiről beszélgettünk. 🙂