rajta vagyok az oszlopon

by

in

San Franciscoban. A Mozilla ház előtt. Átadták hivatalosan is, s most már nem csak gyengécske fényképeken lehet keresni, hogy tényleg és hol szereplünk rajta. Persze este van, s az ember csak kapkod. Most olvasom a szomszédban, hogy február 4-én lesz a hivatalos átadás. Így akkor arra előre készülve lehet már keresni a nevünket az oszlopon.

Két kedvenc alkalmazás erre a célra:

Keressetek ismerőst, barátot vagy ellenséget! Engem egyébként a 4-es oldal jobb felső sarkánál találtok. 11. sor, 8. Itt a kép:

mozilla_monument

Ha valaki arra jár, nézze meg! 🙂 Érdekes, hogy a “Balazs” keresés 5 találatot adott, abból hárman keresztnévnek használjuk azt. A “Koren” keresésre egy “Stephen Koren” találat volt az én nevemen kívül.

Zárásképpen pedig egy video arról hogy készült a Mozilla Monument:

Ez a Mozilla Monument egy megemlékezés, köszönetnyilvánítás a Mozilla részéről a közösségnek. A Mozilla a közösség nélkül nem juthatott volna oda, ahol most van. Ezért hála és köszönet, illetve egy ilyen gesztus értékű megemlékezést kaptunk a Mozillától. És egy-egy ilyen kezdeményezés még jobban összekovácsolja a közösséget. Jó érzés ide tartozni.

És már pörög is az #iamamozillian hashtag. Az elkövetkezendő pár napban ezzel a “címszóval” beküldött Twitter, Vine, G+, s Instagram üzeneteket lehet követni az erre készített postano oldalon.