shirt4link

by

in

Benne vagyok én minden hülyeségben, főleg, ha még ajándékot is kap érte az ember. A 3dsupply kitalálta, hogy egy 20 euro alatti pólóval lepik meg azokat, akik linkelik a promóciós oldalukat, a shirt4link aloldalt. Az eddigi résztvevők listáját itt találjátok. Itt pedig a választott
póló. 🙂

Sajnos az elsődleges kiszemeltem nem fért bele a promóba linkjét nem fogadta el a rendszer, de nem baj, ez is érdekes lesz, hogy megkapom-e. Főleg, mert csak Németországba és Ausztriába postáznak ki. Ez azonban nem akadály, mert galád módon Ákosék címét adtam meg. Ennek ellenére még kellemetlen lehet az oldal készítőinek, hogy magyarul értekeztem a projektről. Nem biztos, hogy pont ilyen reklámra vágytak.

Akkor miért nem írtam egy német posztot? Mert remélem, hogy ilyen jellegű promóciót hamarosan magyar cégek is bevezetnek. Szinte ingyen reklám az oldalnak, s kedves ajándék a bloggereknek. Hajrá!

update: Ma kaptam mailt a 3dsupply-tól, hogy köszönik, s postáznák a pólómat. Gyorsan írtam, hogy Ákos nevére küldjékigen, rendeltem Neked egy pólót. 🙂, mert a Koren Balázs név nem szerepel a postaládájukon. Kaptam is a válasz e-mailt, hogy minden OK. Jippi!


Comments

3 responses to “shirt4link”

  1. akkor jól értettem, hogy rendeltél Nekem egy pólót? köszi! 😉

  2. Dejóóó, ilyen póló nekem is kell! 😀
    mondjuk az EMO-s háziállat is király 🙂

  3. a kiválasztott póló meg Rád van szabva 😉