sulinetwork-díj

Pénteken hárman kaptunk Sulinetwork díjat. A díj, jelenleg az egyetlen általam tudott elismerés, amit az Oktatási Hivatal oszt a digitális oktatás elismerésére. Prievara Tibor és Nádori Gergő, a tanárblog két szerzője kapott már díjat. Sajnos nem találtam leírást arról, kik részesültek eddig az elismerésben. Bár az átadáskor egy PowerPoint dia erejéig felvillantak a nevek.

Büszke vagyok, hogy bekerültem az idén díjazott három ember (Nemes-Nagy Katalin Erika, Egri Józsefné,Koren Balázs) közé. Külön öröm volt hallani, hogy itt a blogon olvasható írások is hozzátettek ahhoz, hogy megkaphattam az elismerést.

Bővebben a díjról:

A Sulinetwork-díj elismerésben részesülhet minden magyar állampolgárságú pedagógus végzettségű szakember, aki teljesíti az adott évi kiírásban szereplő feltételeket, illetve nem rokona a jelölteket értékelő zsűrinek, és nem áll közvetlen szakmai kapcsolatban az adott évben felkért zsűritagokkal és az Oktatási Hivatallal.

A Sulinetwork-díjat évente legfeljebb három fő nyerheti el egy független szakmai bizottság döntése alapján. A díjazottak közül legalább ketten a közoktatásban gyakorló pedagógusok, és egyikük lehet olyan közoktatásban dolgozó szakember, aki pedagógus végzettségű ugyan, de szakmai tevékenységét az oktatás más területein fejti ki a közoktatás javára. A szakmai zsűri dönthet úgy is, hogy háromnál kevesebb jelöltnek ítéli oda a díjat, ha ez indokolt.

Jelölés jövőre is az okatatas.hu oldalon lesz. Érdemes figyelni, mert sok innovatív és fantasztikus tanár kolléga van, aki megérdemli a díjat. Diákok, szülők, kollégák, jelöljétek jövőre az arra érdemeseket! Aki pedig engem jelölt, annak köszönet!