t-com kálvária sokadik rész

by

in

Nos, szeptember 25-én megrendeltem a telefonvonalat, amikoris a hölgy azt mondta, hogy 1, max másfél hét lesz a kiépítés. Nyeltem egyet, s azt mondtam, hogy jó. Soknak találtam.

Eltelt azóta 3 hét, mobilról többször is beszéltem a 1412-vel, ahol mindig megnyugtatnak, hogy t-com területéről a hívásom díjtalan. Első alkalommal (múlt előtti hét csütörtök) azt az információt kaptam, hogy kerestek, de nem voltam elérhető. Mondtam, hogy ez jópofa, merthogy nem keresett senki, s miért nem hagyott üzenetet, ha mégis?!

Második beszélgetésünk pénteken volt, amikor a hölgy nagyon csodálkozott, hogy még mindig nem jelentkezett senki, s mondta, hogy azonnal ír egy belső e-mailt a műszakiaknak, hogy történjen valami. Megköszöntem, s vártam, hogy ma akkor biztosan jelentkezik valaki. Senki.

Újra telefonáltam. A menüben simán nyomom a 4-2-0 gombokat, hogy eljussak az ügyintézőhöz, beütöm a leendő telefonszámunkat, majd pedig bediktálom az ügyfélszámot. Lassan fejből tudom mindkettőt. A mai ügyintézővel talán erélyesebb voltam, mint szoktam, a lényeg, hogy megkaptam a XII. kerületi műszaki részleg telefonszámát (06 80 444 123, hátha másnak is kell). Őket felhívtam, ahol először egy félrekapcsolás során a portással próbáltam megvitatni a gondomat. Nem tudott segíteni. Második körben viszont már eljutottam az illetékeshez. Ő holnap reggel szól az embernek, aki a mi körzetünk felelőse, ő pedig holnap felhív, hogy időpontot egyeztessen.

Lassan, de biztosan úgy tűnik célhoz érünk… és akkor hol van még az adsl!? 🙂


Comments

3 responses to “t-com kálvária sokadik rész”

  1. A remeny hal meg utoljara 🙂

  2. egyszerüen nem ertem, mindenhol csak azt hallom, hogy a t-com szar. magyarorszagon, ausztriaban (heimtommy), meg nemetorszagban is a legdragabbak es legszarabbak (ezert nem valasztottam öket). megis az ember kenytelen öket valasztani, mert nincs mas elfogadhato megoldas telefon teren.

  3. Vagy a lepényhal meg utoljára 🙂
    Akos: jol hallod, nem kalandvágyból terjednek ezek a hírek