tangerine review

Tegnap nem bírtam már kivárni, hogy mi lesz az analizálás vége. Ma azonban már ki is tudtam próbálni, mit is tud a tangerine. Aranyos, jópofa, szép, de semmi esetre se mondanám nélkülözhetetlen proginak. Azonban fel tudja dobni egy picit a mindennapos zenehallgatásunkat. Az iTunes beépített party shuffle playlistjét nem szeretem, ha a smart playlisteket csinálok, azok is unalmasak lesznek egy idő után. A tangerine által készített playlistek vihetnek ebbe a dologba változást.

playlist szerkesztő

A playlist szerkesztő mindenki számára könnyen emészthető. Egyszerű csuszkákkal be kell állítani, hogy milyen intervallumba essen a beatek (erre mi a megfelelő magyar szó?) száma percenként, illetve ezek intenzitását. Be lehet még állítani, hogy összesen hány perces/órás legyen a playlist, és a számok bpm szerint növekvő, csökkenő, össze-vissza, stb. legyenek rendezve.

playlist

A playlist pedig ilyesmi lesz, mint a képen. Látható, hogy még jópár albumhoz le kellene töltenem a borítókat…

Egy dolog mondjuk már most zavar, ez pedig az, hogy ha nem mentem el a playlistet, csak a tangerine lejátszóját használva hallgatom, akkor az iScrobbler nem észleli.


Posted

in

by