tegnapi sziget

by

in

Tegnap kint voltunk a szigeten. Nagyon jó volt. Alapvetően nekem a guru koncert volt a cél, de azért kiváncsi is voltam, hogy mit nyújt a sziget most. Azt hiszem 3 éve jártam kinn utoljára.

hajoval a szigetreHajóval mentünk. Nagyon jó volt. Eltekintve 3 baromtól, akik már délután fél négykor mattrészegek voltak, s egy átkozott sípot fújtak. Közel álltunk hozzá, hogy kivágjuk őket a hajóból. Ja, nem csak mi. 🙂

Mindegy. Megérkeztünk. Az ellenőrzés elég minimál volt, laposüveg, zsebkés simán bevihető lett volna. Ezen csodálkoztam, merthogy mondták, hogy idén keményebb ellenőrzések vannak, meg üdítőt se lehet bevinni.

gyakorlasBenn kaja, sör, s nyomás a nagyszínpadhoz. Ott 16:30-tól Guru’s Jazzmatazz a színpadon. Egy percet se akartam késni. Benyomultunk, s vártunk. Hangoltak, majd kijött Solar, Guru háttérben nyomta, s lejátszottak 2-3 számot hangolásképp. Majd jött a műsorvezető figura, s elmondta, hogy a Gomez(?) nem tudott jönni, emiatt a koncert fél 6-kor kezdődik. Frankó.

guruElmentünk körülnézni a szigeten. Civil utca, sör, stb. Majd indultunk vissza a koncertre. Fantasztikus volt. Szenzációs. Csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Guru nem egy mai gyerek, de nagyon jól nyomta. Az énekes hölgy, az együttes, mind egytől egyig szenzációs alapot tettek alá. Fényképeztem, mint a kisőrült, amikor éppen nem extázisban hallgattam a zenét. Kb 250 képet sikerült ellőnöm a jó másfél órás koncert alatt. Majd válogatok, meg publikálom is. (Párat feltettem már a flickrre)

scissorEzután sétálgattunk (menekültünk a Sziámi koncert elől), találkoztunk ismerősökkel. Jól elvoltunk. Majd este a Scissor Sisters koncertjére mentünk vissza. Zsuzsi ismerte őket, én nem igazán, András se (annyira). Nonembaj, ők voltak a nap sztár fellépői. Érdekes zene, érdekes koncert volt. Picit szexcentrikus az énekes(hölgy). Ennek ellenére egész jó showt nyomtak.

Aztán hajnali 1-2 körül elindultunk haza. Beüzemeltek egy buszjáratot a szigetről a Móriczra, ami nagyon jó ötlet. Azt használtuk. Jól meg lett szervezve idén a dolog.


Comments

3 responses to “tegnapi sziget”

  1. ennyire sörös lettel? nem gondoltam volna…

  2. scrissor: mind buzik, azert ilyen szexcentrikusak. :A

  3. [quote comment=”5258″]ennyire sörös lettel? nem gondoltam volna…[/quote]

    öregszem. 🙂

    [quote comment=”5266″]scrissor: mind buzik, azert ilyen szexcentrikusak. :A[/quote]

    😀