the island

by

in

Ma hazajöttem, s tele volt a tököm elegem volt pár dologból. Leginkább abból, hogy Budapesten nincs olyan számítástechnikai bolt, ahol lehetne DVI -> VGA átalakítót kapni. Nem hiszem el! Na nem baj…legalább söröztünk, meg dumáltunk egy jót Gáborral.

Nos, valójában a filmről akartam írni. Az elején tök sablon filmnek tűnik. Kicsit Resident Evil, kicsit Matrix, kicsit innen, kicsit onnan össze ollózva. Aztán pár jó ötlet, s egy egész kellemes film kavarodott ki a végén a dologból. A nagy titkokat, s meglepetéseket most nem lövöm le, mert hátha valakit érdekel, s meg akarja nézni.

Kicsit irreális, kicst aranyos, vicces (főleg Ewan McGregor találkozása saját magával, s a játék a skót és az amerikai tájszólással), összességében egy kellemes film, amit egyszer érdemes megnézni.

Pontozás mostantól nincs. Az osztályozásból kezd elegem lenni. 🙂


Comments

One response to “the island”

  1. kajszi Avatar
    kajszi

    Kedves Tanárúr!
    Ha még nincs teljesen iskolaundora, meg ráér holnap [pénetek] du., akkor sok szeretettel várjuk 5től kb. 9ig. [gólyabál; mi csináljuk; nem kötelező végig ott lenni; tök jó lesz. remélem.] Persze egyéb más érdeklődők és exdeg-esek is jöhetnek. 😉