voip

by

in

Ez egy nagyon jó dolog. Egyszer volt, hol nem volt a +0. Hú, ez király! — gondoltam akkortájt, aztán lett a skype, s gondoltam ez még királyabb!

Aztán találkoztam a VoIPBusterrel, s gondoltam ez már aztán tényleg jó cucc! Kerítettem egy windowst, s telepítettem. Kipróbáltam, de nem ment rendesen, így hagytam az egészet.

Aztán pár napja újra előkerült, s kipróbáltuk. Zsóékhoz telefonáltunk. 1 perc ingyen, aztán szétkapcsol. Jópofa dolog, de azért hosszútávon idegesítő. Szétkapcsol, az utolsó mondatot már nem hallani, újra telefon, megismétel, stb. máris eltelt 10 mp…

Ezen változtatni kell! Meg is történt. 1 eurót kellett befizetni, s most már megy a dolog korlátlanul. Néha sistereg, néha zúg, néha túl sokan vannak a szerveren, de megy.
Ha már abba belegondolok, hogy 25 percet beszélgettem Ákossal, akkor már régen megérte azt az egy eurót (ami egyébként még mindig megvan).

Ezután, hogy már ment windowson, gondoltam egy merészet, s elkezdtem keresni a pingvin számára.

Első találatom: ez volt. Jó kis leírás, de nekem a kiax nem tetszett. Nem használok qt-t. Így jutottam el az iaxcommhoz. Nincs csicsás felület, de működik. 🙂

Újabb voip csoda a sipgate. Ezzel ismerkedem most.
Van még, aki a matávnak t-comnak fizet a telefonálásért? 🙂