wave surf

by

in

Miután megtekintettem a windguru oldal Balatonszárszóhoz legközelebb eső széljelentését, láttam, hogy 12-14csomó, de az átváltás könnyítése érdekében, szeretettel ajánlom a következő oldalt http://hunsurf.hu/idojaras/wind.htm erősségű szél várható. Mindez zölddel jelezve, s lentebb megcsillagozva.

Kiváló lehetőség, ilyen erős és csillagos szélben még sose szörföztem. Balatonhoz képest hatalmas hullámok, csodás. Most sem. Ugyanis mindent összeraktam, fejben tudtam is, mit kéne csinálni, de úgy dobált a szél, mint egy papírkutyát. Hihetetlen volt, s egy érdekes, új tapasztalat. Most már tudom, hogy hiába ismerem elméletben, hogy mit kellene csinálni ekkora szélben, gyakorlatban még messze vagyok a lehetséges megvalósítástól.

Úgyhogy egyelőre még gyakorlatban a beginner kategóriába tartozom, bár a filmet, már nem egyszer végignéztem, így elméletben már winner vagyok. És ha már film, akkor aki meg szeretne lepni egy szép filmmel, annak ajánlom a 4 dimensions filmet. Itt egy kis rész belőle, hogy lássátok miért tetszik nekem:

Mindenesetre nem adtam fel, de meg kell tartani a fokozatosságot. 🙂


Comments

One response to “wave surf”

  1. Az a baj az ilyen sportokkal, hogy nem tudod folyamatosan gyakorolni. Nyaranta pár alkalommal eljutsz szörfözni és annyi. Nem olyan, mint pl a fallabda, amit akár minden nap is űzhetsz.