x-men 3

by

in

x-3 Csütörtökön megtekintettük Gerivel az X-men 3-mat. Jó volt. Apró aggályaim voltak a film kezdetekor, mivel az utóbbi 2 filmművészeti alkotás (MI:3, da vinci kód), amiket megnéztem kissé kiábrándítóak voltak.

A film egy visszatekintéssel indul, ahol megismerhetjük Dr. Jean Grey (Phoenix) múltját, hogyan kerül bele az x csapatba. A folytatás pedig egy percre se hagyja a nézőt elkalandozni. Végig izgalmas, látványos, s ötletes. A film a cím és a hagyományok ellenére nem egy átlagos adok-kapok akciófilm. A szereplők jelleme, lelkivilága is ki van dolgozva.

Hugh (Logan/Van Helsing) Jackman nagyon jó választás volt a szerepre. Halle Berry aranyos, de semmi különleges ezentúl. Volt már ennél sokkal jobb alakítása is. Ian (Gandalf/Magneto) McKellen szenzációs, mint mindig. Azt hiszem nem is tudnék olyan filmet okozni, ahol csalódást okozott volna. Vinnie jones feltűnése a filmben többször is mosolyt csalt az arcokra a nézőtéren.

A story szépen veszi fel a szálat ott, ahol a 2-ben véget ért. Nem csak gonoszok, hanem a jók is hullanak, ami miatt a történet sokkal valóságosabb, mint egy átlagos akciófilmben. A befejező képsor Magnetoról vicces volt, s elgondolkoztató, hogy valóban ez a 3. rész lesz-e az utolsó X-men film.

Ja, s egy érdekesnek tűnő film került bejelentésre: Wolverine. Sokat még nem tudni róla, de azt hiszem meg fogom nézni, ha elkészül. 🙂


Comments

10 responses to “x-men 3”

 1. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  Jeeeee…a legjobb!!!!!!:):):):):):)

 2. Én szombaton néztem meg a filmet.. nekem mindössze annyi nem tetszett hogy Jane feltámadását és Scott halálát kicsit tul egyszerüen csinálták meg.. éngem jobban érdekelt volna hogy mi is történt ott a folyonál pontosan…de egyébként én is tejesen megvok elégedve a filmmel.. mélto folytatás.. a film végén én is jot mosolyogtam :)..

 3. Sztem Hollywoodban előírás, hogy minden filmet úgy kell befejezni, hogy bármikor lehessen hozzá folytatást készíteni. 🙂

 4. Tepet Avatar
  Tepet

  ha a wolverine-es film felkeltette a tanárur érdeklődését talán ezis tecceni fog 🙂 http://www.imdb.com/title/tt0499519/

 5. Tepet Avatar
  Tepet

  ja és még valami… a credits utánni részt látta valaki? szerintem durvább mint az utolsó 2 másodperc magnetoval 🙂

 6. #!?# Geri, már megint túl hamar álltunk fel a moziban?!
  Most menjek el megint megnézni?

  A Magneto filmet is megnézzük. 🙂

 7. szpecnaz Avatar
  szpecnaz

  Úgy tünik…..de te pattanttál fel..:)..egye, fene nézzük meg megint..:)

 8. Tepet Avatar
  Tepet

  elmondhatom itt vagy holnap suliban ha annyira érdekel 😛

 9. Mondhatod itt is, meg a suliban is. Krisztiánt is érdekelheti egyébként. Előttünk jöttek ki a moziból. 🙂

 10. Erre gondoltal:

  vagy megegyszer: