a Tumblr

A Tumblr nekem nagy talány. Írtam már róla többször, hogy vagyok rajta, s jelenleg a kobak.tumblr.com remekül működik hodeszka.hu címen.

Oda pakolok ezt-azt, reblogolok vicces tartalmakat, de néha rá kell jönnöm, hogy valahol a saját blogomnak csinálok “konkurenciát”. Az itteni bejegyzések kimennek oda automatikusan, így onnan is követhetőek az itteni történések. Bele van kötve az instagram, s minden jó. Remek platform, de valahogy mégsem érzem teljesen magaménak.

És a szombati blogposztra utórezgéseképpen megjegyzem, hogy vannak még régi motorosok, akik nem megszüntek, hanem átmentek a Tumblr-re.

Ismét egy lista a teljesség igénye nélkül.

Továbbra is követem őket, ám a Tumblr egyébként remek reblog szolgáltatásának köszönhetően egyre több a rövid, nem túl tartalmas bejegyzés náluk.

Egyszóval fura jószág ez a Tumblr. Egyik nap szeretem, másik nap nem. A hodeszka marad, s a blogom is. Egyelőre (még) nem olvadunk össze.

A bejegyzés végére betettem Hargita “Darthwalk” Nándi kommentjéből ezt a mondatot, amiben egyben összefoglalta az egész bejegyzést:

Viszont tumblren nem lehet szetvalasztani az eredeti tartalmat a reblogolttol igy elveszik a blogod ertelme, igy is teged tukroz, csak sokkal sokkal higabban.


Posted

in

by