Beastie Boys – hot sauce committee part two

by

in

Nem is olyan régen búcsúztattam Mike Skinner egyszemélyes együttesét, most véletlenül akadtam rá másik kedvenc együttesem legújabb albumára. A Beastie Boys visszatért a gyökereihez. Najó, nem annyira, a Same old bullshit album kicsit más volt, mint az utána következők, ez az album hozza a Check your head, Ill communications, Hello Nasty, stb. albumok színvonalát. Öröm hallgatni.
És hogy a jövőben le ne maradjak, feliratkoztam a Beastie Boys tumblr powered blogjára is. Ott leltem rá a bejelentésre miszerint kikerült az album az Internetre (hogy mik vannak?!), de akkor cserébe ők is felteszik a világhálóra a zenét:

Good people, unfortunately due to circumstances beyond our control, the “clean” version of our new album, The Hot Sauce Committee pt 2 has leaked. So as a hostile and retaliatory measure with great hubris we are making the full explicit aka filthy dirty nasty version available for streaming on our site. We hope this brings much happiness, hugs, and harmony. Enjoy Kikoos for life!

Thank you,

The Management

Íme az új album a Soundcloud jóvoltából nekünk is:

Hot Sauce Committee Part Two by Beastie Boys


Comments

One response to “Beastie Boys – hot sauce committee part two”

  1. Jófajta anyag, tetszik ez az album.